![]() |
|
Her Yerde Peugeot.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2016 Saat 13:41 |
Arkadaşlar dün bir dikkat edeyim dedim. Trafiğe çıktım eve gelene kadar neredeyse 10 arabanın 5'i peugeot marka. Yaygınlaştı mı yoksa ben kullanıyorum diye mi öyle anlamadım? Sizde durumlar nasıl göze çarpıyor mu?
Düzenleyen Eyüp B. - 27 Haziran 2016 Saat 13:42 |
|
![]() |
|
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
algıda seçicilik bence
![]() |
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Peugeot trafikte yaygın ama bende kullanıcısı olduğunuz için gözünüzün onları seçtiğini düşünüyorum :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen Öyle ben peugeot Kullanana Kadar bu kadar çok görmüyodum hatta 306 ne kadar çok varmış ya :)
|
|
Peugeot 2000 306 1.6 xr
Ford Fiesta 2007 1.6i Comfort |
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Katiliyorum.benim sitede epey peugeot var.cogunlukla 307 ve 206 Az da olsa 407 de mevcut. 10 a yakin apartmandan olusan site cevresinde eski ve yeni olmak uzere 40 civari peugeot var diyebilirim.ama en az 20 tanesi 307 . |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
MadTurk E katılıyorum. 206 Sedan ı hiç beğenmezdim ve farketmezdim. Ama ne Zaman ki sahibi oldum ve evlat oldu. Sadece marka olarak Peugeot ü görmeyi bırak. Çokça 206 Sedan görüyorum :)) ki Peugeot da sevilen binilen bir araç :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Algıda seçicilik cevabına katılıyorum ama araç sayısı artmasıyla beraber Peugeot sayısı arttı bu ara çok 301 görüyorum yollarda
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Evet özellikte yakıt tüketiminden dolayı şirketler çok tercih ediyor. |
|
![]() |
|
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Bizim şirketin arabası da 301 yakıtı yakmıyor diyor süren kişiler :)
|
|
![]() |
|
ilker484 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Bende 2 haftadır Peugeot 2008 alarak aranıza katıldım tamamen algıda seçicilik böyle bir araba olduğunun bile farkında değilken şimdi her gün 2-3 tane görüyorum trafikte :)
|
|
2015 Peugeot 1.6 e-hdi Allure 2008
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |