![]() |
|
Kücük bir yenilik. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2016 Saat 19:10 |
Market zincirlerinden birinde 17,50 tl ye satilan bir urun mevcut.
Dreksiyon kilifi Vites topuzu Vites korugu El fren kolu kaplamasi 2 adet emniyet kemeri pedi ![]() Siyah ve gri renkleri var. Fiyatina gore guzel bir urun siyebilirim. ![]() Düzenleyen ALLEX - 24 Haziran 2016 Saat 19:13 |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi hangi market zinciri Bi pm rica edeyim :)
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
arkadaslar bimde var bu ürünler bugun paspas takımı aldım ve makaralı yan perdeler
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Ürün kaliteleri Nasıl? Perdeler iş görüyor mu ? |
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende n11.com'dan almıştım buna benzer bir set.Direksiyon soyulmaya başladığı için ucuz kılıf olsun dedim.Kılıftan memnunum ama diğer parçalar çok dandikti.Zaten yapamadım vites körüğünü falan attım gitti.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Aynından siyahından aldım Bi heves ama sonuç hüsran. Malzeme kalitesi gerçekten çok kötü. Sadece emniyet kemer konforları ve belki el freni kabını kullanırım. Bir de çok çok ağır bir koku var malların üstünde. Plastiklerde değil de deri gibi olan yerlerde. Suni deri midir nedir çok ağır kokuyor balkona attım havalansın diye. Orjinal topuzun kenarından kıyısından geçemez. Bence sizde o güzelim araca bu zulmü yapmayın. Bu arada perdelerden de aldım. Onlar bir nebze daha iyi, cami tam doldurmasa da mekanizma güzel çalışıyor. İş görür |
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
evet perdeler arka kapılardakı camlarımı tam doldurmadı birazda tuhaf durdu bende aldım bagaj camına taktım ikisini yan yana eh işte :) birde halı paspas aldım bakalım ne zaman kullanacağım :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Hali paspasa niyet gittim de kalmamıştı :) millet yağmalamış
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Ufak bir uyum çabasında bulunarak, el freni kabının siyah olan yerlerini beyaz kaplayıp krom detayları açıkta bıraktım Nasıl olmuş. Küllük ve cam düğmeleri çerçevesi ile uyumlu olsun istedim.
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |