![]() |
|
Avcılar Expertiz Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cyanide ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2016 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2016 Saat 14:01 |
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-model-yukseltmek-icin-satiliktir-313190012/detay/ Merhaba arkadaşlar. ilandaki araç için yarın buluşmak üzere satıcıyla sözleştik. Aracın tampon, çamurluk ve kaputunun değişmiş olduğu tramer kayıdından gözüküyor. Satıcı işlemlerin yetkili serviste yapıldığını belirtti ve buna bağlı olarak tramerde 2500tl kayıt var. Miktarın düşük oluşu bende kazanın şiddetli olmadığı intibasını oluşturdu. Ancak yinede araca detaylı olarak baktırmak istiyorum. Maalesef avcılar civarında aramış olduğum 3 yetkili serviste bana expertiz hizmeti vermediklerini belirtti. Alacağım ilk araç olacağı için ilan hakkında görüşlerinize ve araca expertiz yaptıracak güvenilir bir yer tavsiyesine ihtiyacım var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç fiyat olarak baya bir ugyun sizin için hayırlısı olsun compiteste sokmaktan başka çare yok ankara olsaydınız yardımcı olurdum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fiyatı Çok uygunmus
|
|
Peugeot 2000 306 1.6 xr
Ford Fiesta 2007 1.6i Comfort |
|
![]() |
|
Cyanide ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2016 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Teşekkürler. Googledan eft oto expertiz diye bir yer buldum oraya göstereceğim artık.
|
|
![]() |
|
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Explerlerin hepsi belgelidir yalan söylemezler diye düşünüyorum. Leventte organize oto sanaiyde baktırmışrım ben de adını unuttum :)
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Rami oto pazarinin kosesinde shell yakit istasyonunun yaninda bir expertiz var.herkez cok memnun.dyno bile mevcut.uzak demezsen (rami oto expertiz) olarak arat derim.alirsan simdiden hayirli olsun.
|
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
OES expert denilen bir yere gösterdim, sadece kaput değişmiş dediler.
Bende bir yanlışınız olmasın tramerde gözüken tampon ve sağ ön çamurluk da değişmiş olmasın dedim, expert! tekrar baktı evet onlarda değişmiş dedi ![]() Bunun haricinde sağ olsunlar daha araç çalıştığı gibi bu aracın motor tekliyor dediler(ama sahibine göre otobanda 190-200 basıyormuş ![]() Sonuç olarak aracın fiyatının uygun oluşundan masrafa hazırlıklı gitmiştim ancak sadece kaporta 3bin lira istiyor. Motor, diğer bakımlar ve lastikleride ekleyince gereken masraf daha da yükseliyor. Yani fiyatı ilk başta uygun görülse bile yapılacak masraflardan sonra tamponları da sayarsak 4 parça değişenli 2parça boyalı bir aracı almak satışında da sıkıntı çıkarabileceği için pek mantıklı gelmedi. Bunlara rağmen bana belirtilmemesine rağmen extra çıkan masrafların büyüklüğüne göre paylaşmak üzerine bir teklif yaptım.(Şu anda yaptığım tekliften tereddüt ediyorum) Fakat yetkili servisler expertize bakmadığı için net bir fiyat belirlenemiyor. Bu örnekte olduğu gibi bu da araçların ikinci elini yavaşlatıyor. İkinci eli yavaşlatan uygulamalarla 0 araç satma konusunda üreticilere şans diliyorum. Peki bunları niye yazdım, kesinlikle aracı kötüleyip ilanı baltalamak için değil. Ancak araçla ilgilenen birisi şans eseri bu konuyu görürse benim gibi sürprizlerle karşılaşmaz. Sonuçta her aracın bir ederi vardır ve kaporta durumunu sıkıntı etmeyen birisi motorda ki sıkıntıyı araç sahibi çözerse uygun fiyata 208 sahibi olabilir. Not: Dönüşte ilan sahibi araçtan tamamen vazgeçtiğimi düşündü ki abi niye peugeot bakıyorsun ki baksana bir sürü sıkıntı çıkarıyor corsalar güzel araba onlara baksana dedi. O an kibarlığımdan eşek gibi binmişsiniz tabi çıkartır diyemedim içimde kaldı
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |