![]() |
|
KLİMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2016 Saat 02:33 |
arkadaşlar malum türkiyenin her yeri yanıyor sıcak benim aracın kliması rolantiye binince ılık üflüyor ve bir albe kadar arabanın içini soğutmuyor yani klima performansı bana göre 10 üzerinden 5 acaba klimasında bu tarz sorun yaşayıpda çareyi bula bilen varmıdır birde bu 307 nin klima performansı nasıldır.
benim arabam 2007 307 1.6HDI bu arada klimanın gazı var geçen sene kima radyatöründe kaçak vardı değiştirdim ve polende yeni değişti. Ustaya gitmeden sizin önerilerinizi öürenmek istedim.
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
ahmetemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2013 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
yolda giderken güzel üflüyorsa fana bir bakın normalde araç rolanti halinde iken klima düğmesine bastınızda 1. kademe veya yüklenmeye bağlı olarak 2. kademe fan devreye girer sesini dışarı çıkıp yaklaştınızda duyarsınız dönmüyorsa bi baktırın yani bnm araçta öyle bnm de şöyle bir sıkıntım var klime açık tam kademeye aldımmı 20 sn bilemedin 1 dk üflüyor kesiyor 2 veya 3 dk sonra tekrar üflüyor tekrar kesiyor bi kademe geride diğer kademelerde sorun yok nedendir hala bulamadım
|
|
307sw 1.6 hdi 110bg 2005
|
|
![]() |
|
gokhanyalcinkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2015 Konum: Tuzla/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanyalcinkaya
çalışmasında sorun yok bende ama , içerisi soğuyana kadar ben eriyorum. 15 km vs gittim geçen gün varmaya yakın anca soğudu. polen yeni değişti gaz yeni bastım kontrol falan da yapıldı ama beğenmedim işleyişini. dediğin gibi abi 10 üzerinden 5 . Klima çalıştığında araba çok zorlanıyor hor hor hor ses yapıyor olduğu yerde çekişi de acaip fazla şekilde düşüyor. bu konuda ne dersiniz ?
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
aracınızın aküsünü kontrol ettirin 307 lerde eğer akünün gücü yetersiz ise araç bazı fonksiyonları kapatır gücü toparlayınca tekrar açar sizin sorunda aküden kaynaklanıyor |
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
benim akü 2 aylık aküden olamaz
dediğiniz gibi klima rezistansı var onu ankaraya gittiğimde geçen sene bir usta söküp tamir etti eskisinden daha iyi duruma geldi dedi yani klima açınca fan çalışıyor ondanda sorun yok. Gazıda var klimanın radyatörüde sıfır acaba 307 lerde bu klima performasımı düşük aklıma bişey gelmiyor.. geçen sene bir arkadaşımda laguna vardı 98 modelmi ne benim arabadan 8 10 yaş küçük adam klimayı bir açtı Allah sizi inandırsın kalorifere eninizi tutamazsınız bu kadar soğuk yoook artırk utandım vallahi. tamam onunkadar olmasada bir albea kadar üflesin istiyorum... |
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot genelde çabuk ısıtır çabuk Soğutur. Genel olarak böyledir
hatta Fransız araçlarının çoğu öyledir. benim 206 5 dakikada buz gibi yapıyor. Bence bir kontrol ettirin tekrar. 307 kullanan arkadaşlar da yazar gerçi. ben ilkönce polen filitresinden şüphe ettim ama degistirmissiniz Belki yönlendirme veya sıcak soğuk yönlendirme bölümünde sıkıntı olabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |