![]() |
|
Pp2000 hakkında bilgi(çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrahyilmaz84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2016 Saat 02:07 |
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce peugeot 307 1.4 hdi aldım genel olarak aracımdan memnunum
Aracı aldıktan sonra çekiş zayıf geldi(eski aracım 1.8 t passattı) intercooler taktım yüksek devirlerde daha iyi şuan aracada alıştım Aracıma hız sabitleyici taktırmak istedim ve limitlemeli ve sabitleyici kol aldım ankarada tanıttaramadım kolu ve diyarbakıra geldim burada anlayan bile bulamadım ve aliexpresten lexia 3 kanlosu sipariş ettim ve geldi üzerinde gelen cd leri kurdum (diagbox7.58) arıza silme işkemi yapıyor ancak ecu tanımlanamadı diyor. Daha sonra lexia 3 pp2000 programını kurmaya çalıştım (internetten indirdiğim zip dosyaları ile) bir türlü başaramadım bu arada kablom muhtemelen klon actia yardımlarınızı bekliyorum Düzenleyen emrahyilmaz84 - 02 Temmuz 2016 Saat 01:05 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emrah kardeşim hangi işletim sistemine kurmaya çalıştın. benim bildiğim win xp çalışıyor pp2000
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
emrahyilmaz84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2016 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sırf bu sistemi kurmak için xp bilgisayar aldım diagbox ı kuruyorum aracıda tanıyor arıza siliyor abs testlerini falan yapıyor ama çoğu özellikte ecu tanınmadı diyor
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
garip bir olay tama çalışmasa diğer verileri test etmemesi lazım bu konularda alicilik arkadaşımız var o daha tecrübeli kendisi görürse cevap verir sanırım. dediğiniz gibi kabloyla alakalı bir durumda olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahyilmaz84
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |