![]() |
|
Yakit tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Furkan979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2016 Saat 14:09 |
Beyler s.a. foruma yeni kayıt oldum bu yüzden yanlışlarım olabilir şimdiden özür dilerim 15 gün önce 2006 model benzin+lpg li 307 sw aldim 1.6 comfort yol bilgisayarında yakit tüketiminde 9.4 yazıyor anlik yakit tüketiminde yokuş çıkarken 18 19 litreyi buluyor sizce normalmi aracı yeni aldığım icin pek birşeyini bilmiyorum bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim
![]() |
|
![]() |
|
mrtttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinli araca tüp taktırdığında araç lpgde çalışırken benzinde harcadığı yakıt miktarının %20si daha fazla yakar.Senin tasarruf etmeni benzin ve gazın litre fiyatı arasında fark sağlar.
Emin degilim ama bence yol bilgisayarnda gözüken benzin tüketimindir. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoşgeldin furkan aracın hayırlı olsun kazasız balasız kullanman dileğiyle. senin gördüğün anlık yakıt tüketimi. yolbilgisayarında 100 km ortalam yakıt tüketimine ayarlarsan tamamdır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |