![]() |
|
alt takım başa bela |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jackalizm58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2016 Saat 19:33 |
arkadaşlar belki daha önce açılmıştır konu fakat bi cevap yok aracım 2006 model makyajlı 307 dizel ön takım bozuk yokla lıkır lıkır tıkır tıkır cıtır cıtır ses yapıyor sivastayım kime gittiysem alt takımda sıkıntı yok hersey saglam bu pejo normaldir o ses diyor yokmu bunun bir cözümü
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ses varsa sorunda vardır, bende de ses geliyordu; amortisör takozu, z rotları, rot kolları değişti seste gitti
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi 400/500 masraf sonra tık ses yok
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Daha iyi nasıl özetlenebilir ![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bu pejo normaldir, sabah saba iyi güldüm :) kısaca desene ben işi bilmiyorum henüz usta olamadım. Sağlam bi usta bulmak lazım, birazda sesi dinlemek lazım nerden nerelerden geliyor, ona göre daha kolay bulunur. Benimde motor kulağı gidik eminim ama ustalar hangisinin arızalı olduğunu çözemiyor, biri sağ diyorsa diğeri sol diyor. Müsait zamanda hepsini değişcem mecburen çünkü memlekette usta bulmak gerçekten çok zor.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
jackalizm58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
valla arkadaşlar dün köye gittim geldim toprak yolda resmen arabadan soğudum bir türlü çözüm bulamıyorum 3 4 tane usta alt takımda sorun yok pejo sert arabadır diyorlar sivasta tavsiye edebileceğiniz bilmediğim usta var mı ?
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
o zaman lastik basınçlarını kontrol edin, kapıda hangi değer yazıyorsa o basınca göre ayarlayın belki ondan kaynaklanıyordur
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
sesin kaynağını bulabilirlerse 300 500 umrumda değil yeterki gıcık edici tıkırtı gitsin
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
onuda yaptık bi arkadaş söylemişti. acaba parçalar sağlam ama eskidiği için ses yapar mı ? |
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
aynı lıkırtı vardı benim 2007 307 de sağ önden geliyordu,görünürde bişey yok dendi ama çok rahatsız olduğum için o sesten detaylı baktırınca amartisör takozlarından olduğu anlaşıldı onlarda amartisör sökülmeden görülmüyor.aslında tek orası kalmıştı bakılmadık,birazda direksiyon kutusundan şüpheleniliyordu.
sağı değiştirdim sonra soldan da ses geliyormuş sağdan biraz az,sonra soluda değiştirttim. epey zahmetli bir iş ama amartisörler sökülüyor. |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackalizm58
onlarıda değiştirelim bakalım inşallah kesilir ses
|
|
--yiğido--
|
|
![]() |
|
benimkiler de sağlam görünüyordu usta söktü eliyle sallayıp bana gösterdi bunlar ölmüş dedi, o şekilde değiştik
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
son çare dediğim gibi amartisör takozları kalmış hocam,ama onlarda sökülmeden anlaşılmıyor. |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |