![]() |
|
206 modifiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2016 Saat 20:50 |
4 jant cam fılmı xenon sıslerde amerıkan park arka 3 cu fren lambasında cakar peugeot servıs kılıfları peugeot paspas motorda acık hava flıtresı var dandık onu degıstırıp kıt takmayı dusunuyorum kıt fıyatları nedır yada kendım demır boru uzatıp flıtre takıcam olmadı 1.4 araç başka ne yapabılırım aracı basamıyorum bastırtmıyolar
![]() ![]() http://fs5.directupload.net/images/160614/aht7zh4r.jpg aracın resimi
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maşallah kazasız belasız sürüşler.Aracınız zaten basık gibi benim 206 mı görseniz hafta sonları off road yapmayamı çıkıyosun dersiniz.Aracın esktra daha fazlalığa ihtiyacı yok gibi belki angel far veya far karartma yapabilirsiniz,araç üstündeki plastik aksamları ön arka kuşaklar çıtlar kapı kolları gövde rengine boyayabilirsiniz.RC Spoiler,düz rc yan marşpiyellerden takabilirsiniz.Gerisi zevkinize kalıyor.Filtre kitine gelince boru yaptırma imkanınız varsa değerlendirin,kitler daha iyi olucaktır ancak kitlerin maliyeti biraz yüksek tercih meselesi.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maaşallah Aracınız Çok Güzel Far Karartma Extra Hava Katabilir lipe gündüz farı eklenebilir.
|
|
Peugeot 2000 306 1.6 xr
Ford Fiesta 2007 1.6i Comfort |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BENDE KROM BORU VAR DÜŞÜNÜRSEN ..
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
fiyat hakkında bılgı verırmısınız uyumlumduru
|
|
![]() |
|
arac 2 ay ıcınde satılıcak zaten 17 yasındayım ben babam fazla surmeye vaktı yok annem sureklı marspıyel surtuyo rc marspıyel 1 haftaya patlar rc spoiler dusunuyorum jantlar yakısmısmı sızce ?
http://i.hizliresim.com/o7kp72.jpg resim 1 http://hizliresim.com/7vNdyY resim 2 http://hizliresim.com/QM7N2y resim 3
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
her araca uyar sıkıntı olmaz
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Aracınız çok güzel maşallah. Jantların modeli nedir hocam ?
|
|
![]() |
|
model hakkında bı bılgım yok lastık alıcaz aynı yerden sorarım oraya gıdınce
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Eyvallah teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |