![]() |
|
DİREKSİYON YAĞI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esstel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2016 Saat 17:10 |
Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum...geçen nette direksiyon yağ değişimini izledim, bende kendi aracımda değişmek istiyorum..(peugeot 307 1.4 hdı) Aklımdaki sorular;
1- hangi direksiyon yağını kullanmalıyım.. 2- direksiyon yağı seviyesi nasıl kontrol edebilirim... 3-direksiyon yağ değişim aralığı nedir... 4-Yağ haznesi kapağı dışında hiçbir şey gözükmüyor...tşk |
|
![]() |
|
Eyüp B. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Markayı bilmem de benim 206 da cama yakın bir yerde oluyor ve yağı tepeleme doldurman yeterli olur ben 10 bin bakıımlarını yaptırdığım adam kontrol etti öyle kendinden koydu fulledi azalan kısmı :)
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kontrolü çok basit, kapağını açın çıkarın altında seviyesini gösteren çubuk var
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyon yağı tepeleme dolduran yada tepeleme yağ alan bi araba görmedim henüz. Direksiyon yağının seviyesi bellidir, fazla koyarsan taşırır az koyarsan hava yapar. Bu seviye genellikle yağ dolum kapağında bulunan çubukla belirtilir. |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |