![]() |
|
206 1,4 hdi hararet faktörlerinden biri çözüldü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2016 Saat 18:30 |
206 1,4 hdi yoğun trafikte hararet ibresinin hareketliliği ile pek meşhurdur. sitedeki arkadaşlar biraz aşinadırlar.Ben arabama bakarım ve en ufak bir sorun ya da iyileştirme düşünürsem uygulamaya çalışırım. Bunu şunun için söyledim, aracımda hararet yapmasına sebep olabilecek her türlü kontrolü yapmama rağmen İstanbul trafiğinde hararet yükseldiği oluyor. ibre yükseldikçe de benim gözüm hep oraya takılıyor kafamın ibresi daha hızlı yükseliyor. ![]() geçen sene arabayı aldığımda hava filtresinin emiş borusunun uç kısmı yoktu.baya bir süre böyle kullandım. O kıvrık soru işareti gibi olan boru yoktu yani. sonunda bu hava girişi tam radyatörün arkasında bulunduğu için ön mazgaldan gelen hava motorun ve radyatörün sıcaklığını aynen emiş borusu ile sıcak sıcak emiyordu. orjinal boruyu alıp taktım.şimdi sıcak hava direkt i,çeri giremiyor.hissedilir derecede çekişe etkisi olmakla beraber hararet ibresi de daha az hareket eder oldu. montajı yapılmış haldeki resim aşağıdadır. bence açık fitre kullananlar veya bu filtre borusu eksik olanlar bunu göz önünde bulundursun derim. herkese kazasız sürüşler. ![]() |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hareket 100 olunca bip bip bip diye uyari sesi alıyor musunuz.
|
|
![]() |
|
ALLEX ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vallahi bir kez oldu (STOP) ikazi ile birlikte uyari sesi verdi.kontrol ettigimde su seviyesi dusuktu.rampa yukari cikarken eğimden kaynaklanan ses rampa aşaği inerken olmayinca şuphelendim. Su seviyesini tamamladim kesildi ikazlar. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
![]() |
|
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim ekran tek satir o yüzden bi uyari almiyorum bu aralar bip bip bip diye ses duyuyorum göstergelerde de bi ışık yanmiyor tek suphelendigim hararetin 100 seviyelerinde olmasi. Agresif kullanmayı birakmam lazim sanırım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |