![]() |
|
sinyal kolları ve airbag sargısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canbulat55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2015 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canbulat55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2016 Saat 18:22 |
merhaba arkadaşlar bi süredir foruma giremiyordum. 2004 model 307 1.6 lpg otomatik xt premium aracımda son 1-2 aydır hava yastığı lambası yanıyor ve sinyal kolu doğru düzgün çalışmıyor bi sinyal veriyor bi vermiyor. havayastığı ışığı önceden koltuğun altındaki kabloları kurcalayınca sönüyordu artık sönmüyor. muhtemelen airbag sargısından kaynaklanıyor. bu airbag sargısını alsam kendim montajını yapsam bilgisayara bağlayıp herhangibir kodlama vs. yapılması gerekirmi yoksa direk çalışırmı acaba bilgi verirseniz sevinirim. uygun fiyata bu parçayı nereden temin edebilirim? ayrıca otomatik vites olan aracımda yaklaşık 6 ay önce şanzıman selenoid valfleri ve yağını değiştirmiştim.yakın zamana kadar herhangibir sorun yoktu ama son zamanlarda bazen frene basıp durduğumda vites d konumunda olmasına rağmen boşa almış gibi oluyor ve kalkış için gaza bastığımda küt diye vuruyor aynı zamanda bu olay N den D ye attığımdada olabiliyor ve N den R ye attığımda genelde tak diye vuruyor vitese attığımda veya giderken gazı bıraktığımda ve gaza yüklendiğimde gıyk diye bi takoz sesi gibi birşeyde geliyor acaba motor takozumu ses yapıyor olabilir? tak ve küt seslerini araştırmalarımda fren müşüründen olabileceğinden bahsedilmiş bugün fren müşürü aldım nasipse yarın değişimini yapacağım bu vuruntu konusunda sizin fikirlerinizi alabilirmiyim mutlaka başına gelmiş olan arkadaşlar vardır.
|
|
PEUGEOT 307 2004 1.6 XT PREMİUM OTOMATİK BENZİN/LPG GÜMÜŞ GRİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |