![]() |
|
Yag filtre contasindan yag sizdirma acil yardimmm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deniz44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2016 Saat 01:43 |
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
son yağ değişiminde kim taktıysa ondan kaynaklı plastik bir malzeme olduğu için diş atlatmış - fazla sıktığı için çatlatmış yada contasını değiştirmediği veya tama oturtamadığı için sızma oluyordur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Deniz44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Abicim sifir kapak taktim contada taktim dun yine hwpsini sifirladim duzeldi ama her 9 binde bole yapacaksa isimiz var
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
aynı ustayasa değiştir yadam takanlar usta deil bende hiçbir sıkıntı olmadı ustaya dikkat etmesi her zaman hatırlat.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Bu contayi cok dandik yapiyorlar hep orda sorun yasiyorum bunun bi cozumu varmi su contayi tak bi sorun cikmaz diye yag filtresi icin cunku kacak hep ordan oluyor yaptigi zaman dedigim gibi kapak sifir aldim conta canuk bozuluyor
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kapak değştin ama yerinde baktırdın mı arkadaşın symbol aracında yeri bozuk diye araç filtreyi atıp yerinden motor yemesine sebep oluyor contayı güzelce değiştir ve plastik parça olduğu için olabildiince sıkmayın tmm diyecek bi seviyesi var ounun yine kaçırırsa yerini değiştirin. bu durumlar hafife alınmaz olmaz diye bişe yoktur
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |