![]() |
|
307' için RC pedal/vites topuzu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2016 Konum: Ayvalık Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2016 Saat 13:57 |
Evet arkadaslar 307'm için Rc Vites Topuzu ve Pedal setı arıyorum nasıl bulabılırım yardımcı olur musunuz?
Şimdiden tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ebay gibi sitelerden bulabilirsiniz.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
rc vites topuzu üretimi bitti yeni model 308 ve 208 spor paketlerinde olan metal vites topuzlarına bak derim güzel onlar.
Pedal setinide tavsiye etmiyorum gaz pedalın elektronik delinmesi gerekir. |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende o alüminyum olanlardan istiyorum. Eğer bir toplu alım söz konusu ise bende dahil olabilirim olaya
|
|
![]() |
|
Bha41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Ebay de topuz satiliyor 100tl civari
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Topuz olarak peugeot üretimi faklı bir spor topuzda kullanılabilir.Pedal setleri yaygınlaştı rahatlıkla bulabilirsiniz yurt içinde.Dışardanda alabilirsiniz.Bunun dışında delme olayı vardır pedallarda hatta ben debriyaj ve freni zor deldim ayak dayamayı delmedim sürekli çıkıyor.Delmeden yaparım derseniz sağlıklı montaj olmaz delerim derseniz alın.
Düzenleyen samet206 - 09 Haziran 2016 Saat 21:35 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
fren ve debriyajda lastiklerini çıkarınca vida yerleri olması lazım spor pedal takımı için sadece gazda yok oda elektronik sistem spor olan gti ve rc de otomatik öyle geliyor elektrikli gaz pedalıda spor olarak 600-700 civarıdır tahmini ayak dayamada vidaladıktan sonra yerinden çıkmıyor. ben sıfır 208 le eski 206 ma takmıştım
Düzenleyen GökhaN - 10 Haziran 2016 Saat 10:11 |
|
![]() |
|
anil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2016 Konum: Ayvalık Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Sizın uyguladıgınız marka model var mı onerebılecegınız acaba?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Pedal setini uygulamak için araştırırken banada yerleri olduğu söylendi
ama lastikleri çıkarttığımda 3 pedaldada yer yoktu.Gaz pedalı plastik
olduğundan delmekte zorlanmadım.Ancak debriyaj ve fren oldukça sert ve
delmek kolay değil şarjlı matkabım delmedi mesela elektrikliyle
delebildim.Yinede bir şekilde hallettim.Ayak dayama delerek montaj en
sağlamı ama ben tabana kıyamadım.Aracım 206.Ürün marka model olarak
bilgim yok ancak birebir orjinal görüntüde olan modeli aldım.Önerim şu
olabilir çok kalitesiz malzeme olmasın nedeni şu kısa sürede deforme
oluyor hatta küçük paslanmalara kadar gidiyor iş.
Montajdan önce delik açmak için ölçü alırken çektiğim bir fotoğraf.Ürün bu şekilde. ![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Hangı sıteden aldınız kalıtelı mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |