![]() |
|
ayna |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orch ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2016 Saat 08:49 |
daha önceden de bahsetmiştim 2 hafta önce 206 cc aldım fakat hergün farklı bir özellikle karşılaşıyorum aracımda yan dikiz aynaları kapattım elle manuel olarak sonradan aracın kontağını çevirdiğimde aynalar kendisi otomatik olarak açıldı. Bununla ilgili bilgisi olan var mı? yan dikiz aynalarla ilgilide aracın hiç bir yerinde ekstra düğme filan da yok bulamadım daha doğrusu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç anahtarından kitlemeye uzun basınca kapatır belki bir dene tecrübeli arkadaşlar daha detaylı bilgi vereceklerdir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
orch ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
denedim onuda camları bile kapatmadı gerçi kumanda pili bitmek üzere belki ondan kapatmamış da olabilir ama pili bugün yarın değiştireceğim ondan sonra tekrardan denerim. teşekkürler yinede
|
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
Bu ayna olayı birde roland garrosda vardı diye hatırlıyorum acaba bizim 206 lara uyarlanabilirmi ayna ve içerden ayar düğmesini değiştirmeyle bitermi yoksa beyindede aktifleşmesimi gerekiyo
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Beyinle alaksı yok tamamen kumanda ile alakalı.
Ayna kontol düğmeisnin ortaya alıp geriye çektiğinizde aynaların katlanmöası lazım. |
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
hmm senin buna benzer baya bi karışık bi çalışman vardı incelemiştim fakat benim istediğim tek özellik katlanabilir olması. Senin projede derece vs sıfırdan bir çalışma vardı sanırım. Ozaman sadece katlanabilen motorlu ayna takımı ile kumanda modülü yeterli olucak öylemi ali roland garros ayna ve kumanda modülü ile ? ?
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
benim 206 cc roland garros modeli. Öğle arası deneyeceğim bakalım düğmeyi geriye çekerek katlanıyormu :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |