![]() |
|
Stop Etme sorunu (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onurr8181 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2016 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onurr8181
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2016 Saat 22:40 |
Arkadaşlar 2009 1.4 hdi 206 aracımla çevre yolu hızım 110 civarı ilerlerken hızlı bir şekilde koltuk yükseklik ayarı kolunu çektim ve kendimi en yüksek ayara çıkardım. Bunu hızlı yaptım. Ve araç o hıZda stop etti yavaşça sağa durdum çalıştırdım tekrar giç bir sorun olmadan eve geldim. Stop etme olayı çok canımı sıktı neden olabilir ki bu durum. Ve benim uzun süredir airbag lambam ve kornam çalışmıyor acaba bunlarla da bir ilgisi olabilirmi
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stop etmesinin koltuk yükseklik ayarı ile hiçbir bağlantısı yok bence.Vites boşta ise o yüzden stop etmiş olabilir.Airbag lambası ve korna çalışmıyorsa airbag patlamış ve içine katlanmış olabilir.Kontrol ettirmende fayda var.Allah korusun kazada can kurtarıyor.Hepsinden önemlisi hiç canını sıkma böyle şeylere,hayırlı günler kazasız keyifli sürüşler dilerim.
|
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Koltuğun altında bir soket olması lazım muhtemelen orada bir temassızlık var.
|
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
airbağ lambası korna çalışmıyorsa airbağ sargısı sorun.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |