![]() |
|
Helezon yay önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orch ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2016 Saat 10:35 |
İyi günler arkadaşlar 206 cc almıştım geçen hafta ön kısmın yüksekte olduğunu far ettim bendeki yayları 5 cm presletsem nasıl olur veya spor helezon yay mı taksam fiyat ve marka olarak bana bilgi verebilecek var mı?
|
|
![]() |
|
kökütay11 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2016 Konum: BİLECİK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kökütay11
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
presletme 3,5 cm spor yay al bende 207 var o şekil yaptım fiyatı 250 tl olması lazım marka aklımda degil kutusuna bakayım yazarım sana.
|
|
KÖKÜTAY11
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eibach marka iyidir, konfordan yana sıkıntı yaratmıyor yeter ki orjinali bul.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
orch ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
teşekkürler
|
|
![]() |
|
teşekkürler bakayım bendebu markaya
|
|
![]() |
|
FuRiouS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Ben cabriomda 5 cm coil-ex kullanıyorum tavsiye ederim basıklıgıda ideal yumusaklıgıda
|
|
![]() |
|
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
3.5-4 VOGHLAND VAR BENDE KONFOR KAYBI SIFIR TAVSİYE EDERİM. 550-600 CİVARI FİYAT OLMASI LAZIM
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
Teşekürler bi araştırayım fiyatlarıda bütçeme uygun olanı seçeyim.
|
|
![]() |
|
Teşekürler bi araştırayım fiyatlarıda bütçeme uygun olanı seçeyim.
|
|
![]() |
|
206cc de arka hoparlörleri değiştirmek istiyorum ama bütün geliyor galiba nasıl sökeceğimi bulamadım 2 tane yere gösterdim onlarda çıkaramadılar nasıl çıkaracağımız hakkında bilgisi olan varmı? ve hangi hoparlör almam hakkında bilgi verirmisiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |