![]() |
|
yağ akıtma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akyuz.cagri ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akyuz.cagri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2016 Saat 00:21 |
merhaba arkadaşlar. 1.4 hdi kullanıyorum.aracım mütemadiyen yağ akıtmakta. ortalama 10 bin km de 2 litre kadar eksiltmekteydi.geçen hafta yağı fulledim ve bir haftada yağ tamamen boşalmış. yağ soğutucudan akıtma yapıyordu,onu hallettik ama şimdide eskisi gibi hala mütemadiyen akıtma var. aracı stop ettiğim an kuru zeminde 2-3 damla yağ birikiyor,fikri olan varmı acaba?
|
|
![]() |
|
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani hocam bu araba lifte kaldırılıp adam akıllı kaçağın sebebine bakilmali daha büyük sıkıntılara da sebep olabilir...
|
|
206 xt otm.
206 clorline otm. 307 xt otm. |
|
![]() |
|
Deniz44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2016 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Standart olani soliyim yag filtresi konuldugu yerin kapagi plastik o adinmistir buyuk ihtimalle al bi yan sanayi 50 tl buyuk ihtimal ordan akitiyordur disliler plastik zamanla sicaktan iscilerin abanmasindan dislileri eriyor zedeleniyor
|
|
![]() |
|
Gilan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
aynı sıkıntı banada bulaşatı alt tabladan yağ sızdırmaya başladı vaktim olursa bi ara yaparım yağı boşalttıktan sonra
|
|
![]() |
|
akyuz.cagri ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akyuz.cagri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bazönce aldım arabayı arkadaşlar,tapalar eskimiş dedi usta,100 lira ya mal oldu,ustayı beğendim,herkes sanayici olur ama usta bulmak zor iş...
|
|
![]() |
|
Gilan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Şimdi baktım 1 karter contası 2 grank keçisi 3 yağ pompası oringi 4 yağ filtre etrafında komple kaçak var sizce neden
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Yağ değişiminde aşırı yağ eklenmiş olabilir.Ya da çok kalın yağ attılar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |