![]() |
|
307 Kapı İçeriden Açılmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kartal177 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kartal177
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2016 Saat 23:14 |
Herkese merhaba arkadaşlar.
2002 model Peugeot 307 aracım var. Dün durup dururken ön sağ kapım içeriden açılmamaya başladı. Kapı kolu boşta gibi. Kapı dışarıdan açılıyor ancak içeriden bir türlü açamadım. Baya bi araştırdım çocuk kilidi olabilir vs deniliyor ama bu modelde çocuk kilidi varmı ? Varsa nereden aktif/pasif edebiliyorum. Kapının iç kısımlarına sağına soluna baktım birşey göremedim. Yanıtlarınızı bekliyorum teşekkürler. |
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cocuk kilidi kapinin kenarinda anahtarla ceviriyorsun
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bildiğim kadarıyla çocuk kilidi sadece arka kapılarda var kapıyı içerden açmanı sağlayan tel kapı kolunu tutan yerden çıkmış olabilir. En yakın oto camcıya git işini halleder senin
|
|
![]() |
|
kartal177 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kartal177
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunu çözdüm arkadaşlar.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara çözüm olması için anlatayım.
Kapının iç döşemelerini komple sökün. İç kapı kolundan kapı kilidine doğru giden bağlantı kablosunun pimi muhtemelen yerinden çıkmıştır. Pimin bir ucunun kilide diğer ucunun kapı açma koluna takılı olduğundan emin olun :) Benim ara bağlantı kablosu kilitteki piminden çıkmış, taktım sorun haloldu. Döşemeleri sökmek biraz uğraştırabilir ama alyans yardımıyla yapabilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |