![]() |
|
Gıcırtı Sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Poyraz61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2016 Saat 18:34 |
Arkadaşlar bu konu hakkında belki çok konu açıldı ama ben tekrar açmak istedim. Biraz farklı çünkü.
Benim araç her sabah sıkıntısız başlıyor güne lakin yarım saat kullandıktan sonra arabayı hele bide sıcaksa hava kasislerden geçerken veya fren yapıp dururken veya kalkış yaparken ön taraftan gıcır gucur sesler geliyor. Kapı gıcırtısı gibi. Ustaya götürdüm ön takımlarda sorun yok dedi. Acaba nedendir arkadaşlar var mı fikri bilgisi tecrübesi olan. Iyi pazarlar |
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
viraj demiri lastiklerinden olabilir
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
206 vardı bende ayni sorun vardı ,sanayiye gittim usta bir şırınga hidrolik yağını tekerin altına yatıp bi yerlere sıktı, sonra direksiyonla sağ sol yaptırdı,ses felan kalmadı,hocam bu idare eder seni dedi ses bi daha çıkarsa gel o parçayı değiştirelim 50-60 lira dedi ama sesin bi daha çıkıp çıkmadığını bilmeksizin arabayı satmistim.
|
|
206 xt otm.
206 clorline otm. 307 xt otm. |
|
![]() |
|
Poyraz61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Bende gideyim hocam ayarlıyım o şekilde geçer inşallah
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ön takım sorunlarında gıcırtı sesi genelde salıncaklardan gelir.İsterseniz bi baktırın.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Ahmetaltan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetaltan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de vardı. Salıncak ların tekerlek kısmına yakın olan kısmında hareketli mafsal var.Sağ ve sol çamurluk üzerinden arabayı sallayıp ne taraftan geldiğini anlayabilirsiniz. Şırınga ile yağ basıp sesi halledersin geçici olarak. Fakat bir süre sonra gene ses yapacaktır. Ön takımı komple elden geçirmeni tavsiye ederim..
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gıcırtı ön takım istiyor olabilir bn sinirden komple ön takım yaptım 2006 model araba nasıl gıcırdar diye
![]() |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |