![]() |
|
3. Stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mrttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2016 Saat 22:41 |
Arkadaşlar yine ben yine sorun araba yaşlı olunca mı kendim yapayım derken beceriksizlikten mi neyse:)
Bu 3. stobun ampülleri gitmişti ,söküp ampülleri değiştirdim ve taktım yanmada su püskürtmede sorun yok yalnız; sağ tarafında çok çok ufak bi boşluk kalıyor nerdeyse 5 kere söktüm tekrar taktm kablosunu ittirerek soktum falan naptıysam olmadı.Yıkarken denemek için tazyiği tuttum su girdi canım sıkıldı önerisi olan var mı? Düzenleyen Mrttt53 - 05 Haziran 2016 Saat 17:06 |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birisi eliyle itsin o kısmı vidayı bir de öyle sıkın. Ben de kendim söküp değiştirdim sizin ki kadar olmasa da uç kısmında boşluk kaldı biraz.
|
|
![]() |
|
Mrttt53 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Ya o kadar çok denedim ki olmuyor ya sinir oldum sağdan bagaj kapağının altından fıskiyenn hortumunu bile çektim biraz yok o taraf öyle kalıyor ya.Mecbur sanayiye gidince sorucam, Sağol kardeşim.
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Rica ederim hocam. Ben de spoiler olduğu için çok göze batmıyor o yüzden yaptırma gereksiniminde bulunmadım.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
çok zormanızı tavsiye etmen sizin sorun vida dibinden çatlamıştır sert bir plastik oldugu için bende sökmüştüm iki vida bölümü kırıktı yerine oturtum japon sonra yerine taktım şimdilik bir sıkıntı yok.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
Katılıyorum fazla zorlamya gelmiyor plastiği kırılıveriyor hemen eğer çatlamışsada dibinden sıkma işlemi pek fayda etmiyor salıyor kendini birde stopun arkasında conta tarzında bant izolasyon için onun katlanmamasına dikat edin oda boşluk kalmasına sebeb oluyor.
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
Esasında vidaların ikisinide kırmıştım
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |