![]() |
|
308 aşırı yakıt tüketimi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Otomobil ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2016 Saat 22:14 |
Merhaba,
Aracım 2015 model 308 1.2 tam otomatik benzinli. Henüz 11 bin km. Motor açılacak bekleyin dediler hala açıldığı yok. Nasıl iş ben anlamadım şehir içinde yakıt tüketimi 12 hatta 13. Haftasonu ilk kez uzun yol yaptım. Yakıt tüketimi ortalaması 16.3. Anlamıyorum bu kadar benzin tüketmek için ne yapmış olmam lazım, bir fikri olan var mı? Ayrıca yakıt tüketimi bu kadar yüksek olan var mı? Katalogda şehir dışı tüketimi 4.1 olan bir araçtan sözediyoruz, bu dört katı eder. İnanamıyorum |
|
![]() |
|
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tüketim gösteren bozuk olabilir mi ? Yeni benzinin bitiyor mu
|
|
206 xt otm.
206 clorline otm. 307 xt otm. |
|
![]() |
|
Otomobil ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Maalesef gerçekten bu kadar tüketiyorum. Göstergede değil sıkıntı 😔
|
|
![]() |
|
Acemiliğimin kurbanı olmuşum. Göstergeyi yanlış okumuşum 😁 Göstergede km / litre olduğu için aslında 100 km'de 16.3 litre yakmıyor, 1 litreyi 16 km'de yakıyor 😂😂 yani o Zaman da 6,6 yakıyor gibi görünüyor. Yani herşey yolunda:)
|
|
![]() |
|
gergerli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
İyi bari,sevindim ,yeni araç için çok güzel değerler
Kazasız belasız kullanın |
|
206 xt otm.
206 clorline otm. 307 xt otm. |
|
![]() |
|
Teşekkürler
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
bazen bendede oluyor hocam başka bir araca bindigimde istanbul için güzel değerler güle güle kullanın aracınızı tekrardan.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
onu l/100 yapın.
|
|
![]() |
|
Ben bilmiyordum arkadaşlarla kurcalayıp bulduk şu an o şekilde kullanıyorum. Böylece yakıt tüketimimin 6.2 olduğunu gördüm :D
Ama bunu servisin teknik müdürüyle konuştuğum halde onlardan öğrenemedim. İnsan söylemez mi yav:)
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
pejo servislerinde normal bir durum , çoğu bilmez bile sizin ne anlatmak istediğinizi. hele srvisin önündeki hızlı servis hizmeti verdiği varsayılan yerdeki çırak mıdır usta mıdır nedir bilmediğim kişiler arabanın yağına nsıl bakılır motor dizel mi benzinli mi onu bile bilmiyor. arka fren ayarının ne olduğunu hiç duymamış adamalr çalışıyor pejo yetkili servislerinde. güvenmeyin çoğuna anca eski parçayı söküp yenisini takmayı biliyorlar.
|
|
![]() |
|
cronustr75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cronustr75
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimki henüz 500km'de ve klima hep açık şehiriçi tüketimim 7.9lt/100km. Umarım daha da düşecektir zamanla.
|
|
Her zaman saygı ve ölçüyü korumalıyız...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |