![]() |
|
ACİLLL YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hmzkrk06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2016 Saat 01:03 |
Merhaba arkadaşlar 2008 model Peugeot 307 1.4 benzinli arabam var yalnız 3-4 aydır çözemediğim bir ses ile karşı karşıyayım sağ tekerdenmi sol tekerdenmi geldiğini anlamış değilim sabah işe giderken herhangi bi sıkıntı yok Yalnız araba ısındıktan sonra kuş sesine benZer bi ötme sesi geliyor bazen ses gaza basınca artıyor bazen vites boşta giderken vıs vıs aynı kuş sesine benzeyen bi ses Balat'a yapar dediler değiştirdik kesilmesi V kayışı yapar dediler değiştirdik kesilmedi acaba aks körüğünden geliyo olabilirmi ısınınca niye yapar yada tam anlamıyla anlamış değilim şanzumandan kuş ötme sesi gelirmi yada portakal bilyası desek gaza basınca bazen neden artsın acil yardım lütfen Arkadaşlar sonunda arabayı yakacam o olucak şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
insufferable ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insufferable
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hızlandıkça artıyorsa mantıken tekerlerle alakalı bisey benim aklıma diskler geldi
|
|
Peugeot 307 1.4HDİ 2004 (Beyaz)
|
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kayış veya kasnaklardan gelme ihtimali yüksek, çalışır vaziyette liftte bakılırsa anlaşılır
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |