![]() |
|
Spor yay hakkında.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hus3yn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2016 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2016 Saat 23:57 |
Merhaba arkadaşlar 307 sw sahibiyim daha önceki araçlarımda olduğu gibi bu aracıma da spor yay uygulaması yapmayı planlıyorum aklıma takılan bi kaç şey var araştırma yaparken 307 sw ye özel yay mı bakmam gerekiyor yoksa 307 308 307 sw bu modellerin yayları aynı mıdır? Hepsi birbirine uyumlumudur bunların? İnternet ortamında çoğunluk 3.5 cm yayların 307 yi istenildiği kadar düşünmediğini yazmış.. Aranızda deneyimleri olan varsa yazabilir mi Lastik ve çamurluk arasındaki boşluğu 3.5 cm yay kapatmıyor mu? Eger kapatmıyorsa 5 cm takılsa kapanır mı? Diyelim kapandı, arka taraf daha düşük önlere göre, 5 cm takınca arka iyice oturmayacak mı? bunun bi çözümü varmı? Önlere 5 arkaya 3.5 diye bi yay ebatı varmı? Yada 3.5 alıp önleri kesmeli mi?
Düzenleyen hus3yn - 19 Mayıs 2016 Saat 23:59 |
|
![]() |
|
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ben 307 ye taktırdım. 3.5-4 cm aracı düşürdü ama 5 cm gibi değil. arka çamurlukla lastik arasında 1 parmak ön lastikle çamurluk arası 3 parmak boşluş var. böyle olacağını tahmin ederek 5 cm taktırmadım çünkü aşırı alçalmaya karşıyım ben. görüntü olarak da gayet hoş oldu. ancak jant lastik ebatı orijinal ise görüntü seni tatmin etmeyebilir. ben ilk taktığımda 15 inç jant takılıydı aşırı memnun olmamıştım ama 17 inç janta dönünce bebek gibi oldu. diğer arkadaşlar ne der bilmem ama 3.5 taktır derim yol şartlarını ve arabaya kaç kişi bindiğini de göz önünde bulundurursan 5 fazla gelebilir derim ben.
Düzenleyen MadTurk_ - 20 Mayıs 2016 Saat 11:10 |
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |