![]() |
|
307 yolcu airbag kapaginin orda catlak var |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
usta307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2016 Saat 16:33 |
![]() |
|
eeccaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynısı bende de oldu. Yarım cm bir delikti, japonla doldurdum olmadı. İlerledi 2-3 cm oldu şimdi. Siyah silikonla doldurmayı düşünüyorum. Yanlardan maskeleyip, silikonu fazla kaçırmadan dikkatlice yapayım diyorum. Umarım kötü görünmez, yapınca sonucu göreceğiz. Güneş desen 10 dk. güneş altına park etsem güneşlik koyan adamım. Araba eski desen 8. yılı, deve katır değil. Yazık yani canımı çok sıktı. Süngerimsi döşemede silikon, hava yastığı açılışını engellemese gerek. Sonuçta orayı bütünüyle yırtan büyük bir enerji ile açılıyor.
|
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamir yapılıyor hocam airbag tamiri yapan yarler ile görüşmenizi tavsiye ederin. ama komple gögüs kaplanıyor onun için biraz maliyetli olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |