![]() |
|
Açık hava filtresi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2016 Saat 11:01 |
Arkadaşlar aracıma açık hava filtresi düşünüyorum. Abartı egzoz seslerine karşıyım. Amacım performans filan değil sadece araca hafif tatlı bi hırıltı gelsin istiyorum o kadar. Bu konuda bilgisi olanlar ne der?
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir kit bulup takabilirsen tatmin edici bir ses alırsın k&n veya raid hp gibi markalardan.
Ses güzel geldikçe daha fazla gaza basıyorsun yakıtın artar
![]() |
|
![]() |
|
MadTurk_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Konum: Bolu-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
bu konudan hiç anlamadığım için soruyorum. maliyeti nedir her modifiyecide bulunur mu montajı kolay mıdır vs?
|
|
307 XT 1.6 110hp LPG
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kit olarak satılanlar araca uygun üretildiği için kolay montaj yaparsınız ancak kitlerin maliyeti yüksek.Önemli olan tek nokta filtreyi hava akışı fazla olan bir yere,sıcak hava çekmeyecek gibi sabitlemeniz yeterli.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
SerhadKarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SerhadKarakas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben aracıma orjinal amerikan K&N taktım fiyatı biraz tuzlu 230tl civarı gerçi benim arabam 2.0 motor olduğu için biraz daha büyük bir filtre oldu. Alt motor filtreleri biraz daha ucuza oluyor K&N de.Sesine gelecek olursak yüksek devir görmediğin zaman herhangi bir ses duymazsın o derece oluyor.Ben özellikle uzun yoldaki yakıt tasarrufuna dikkat ettim 8.32l den 8.28l civarı oldu ki bu da uzunyolda böyle oldu 100km normal devirde giderken :D tasarruf acısından pek birşey bekleme demek istediğim.Benim aracımda düşük devirleri kesinlikle öldürmedi orjinalinde nasıl çalıştıysa yine aynı çalışıyor yüksek devirlerde farkı anlıyorsunuz zaten.
|
|
2.0 406 ST BVA 150HP 2003
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |