![]() |
|
Motor kulagi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umutemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2016 Saat 23:31 |
Selam arkadaslar aracimda kalkislarda titreme sorunu vardi ustaya goturdum baski balatadan dedi degistirdi sorun cozulmedi farkli ustaya goturdum motor kulagi kopukmus masrafli bir tecrübe oldu her ustayim diyene guvenmeyin aracim 307sw
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun gerçektende durum dediğiniz gibi.Tanıdığı bildiği olmayan araç kullanıcılarının illaki başına gelmiştir böyle olumsuzluklar.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
her arabayı yapan yerlere değilde genelde peugeot bakımı yapan servislere götürmeniz bu riski azaltır
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Geçmiş olsun,bizde artık bir sorun olduğunda nereye gideceğimizi şaşırır olduk.Kimseye güvenemiyoruz maalesef.
|
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dün değiştirdim 307 1.6 hdı üst sağ motor kulağı
yan sanayı 90tl birinci kalite yan sanayi 150tl orjinali 240tl ben orjinalini taktırdım...
Düzenleyen ARDADOGAN - 18 Mayıs 2016 Saat 17:54 |
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
lamazibici06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lamazibici06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun
|
|
emre özer
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |