![]() |
|
206 kafama takılanlar... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeycen2610 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeycen2610
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2016 Saat 14:19 |
Merhaba Arkadaşlar..
3 Aylık bir peugeot kullanıcısıyım. 206 1,4 2000 model benzinli otomatik modeli mevcut. Bir kaç konu da fikirlerinizi rica ediyorum. 1- Araç ilk kalkış sırasında gaza bastığımda vites geçişinde bir uzama şeklinde ses alıyorum. Şanzuman ile ilgili bir problem olabilir mi acaba. 2- Aldığım günden beri abs ışığı devamlı yanıp sönüyor. 3- En ufak bir çukur veya kasiste bile çok fazla sallıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla, |
|
![]() |
|
badtemperad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badtemperad
![]() ![]() ![]() ![]() |
Digerlerine bilgim yok ama 3 numarali olan cogu pejo 206 da var. Ona alisacaksin arabanin huyu bu.genede tekerlerin havasina duzenli olarak baktir. 30 sa havasi 28 vur ben oyle yapiyorum baya yumusuyor araba. Saygilarimla
|
|
![]() |
|
Htc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. siradaki sorun dedign bende de aynisi oluyor otomatik old. icin sanirm.
3. sirada ki maalesef ki cok salliyor 206, ama iyi yonden de bakmak lazim böbrek taşina kesin çözüm ![]() ![]() |
|
Peugeot 206 2001 1.4 xr
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Otomatik kullanmadığım için 1.soru için yanıtım yok.2.soru için abs ışığı devamlı yanıyorsa bildiğim kadarıyla abs ile ilgili bir sorun olma ihtimali yüksek.Ancak yanıp sönüyorsa kontrol ettirmek lazım birşey diyemiyorum aküden bile kaynaklanıyor olabilir.3.sorun evet genelde bizim araçlar hissettiriyor ancak bu böyledir diyemem benim aracımda son zamanlarda çok hissetiriyordu güzel bir ön takım amortisör yay bakımı yaptım ve en önemlisi uygun orjinal jant lastik ebatlarıyla daha yumuşak hamurlu bir lastik alarak değiştirdim.Şuanda evdeki koltukta araçtaki kadar rahat oturmuyorum diyebilirim :) hatta konfor için bende konu açmıştım çok olumlu cevaplar gelmedi kolları sıvadım yaptığım işlemlerden memnunum özellikle yumuşak lastik değişiminden hissettiğim fark gerçekten olumlu.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
zeycen2610 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeycen2610
Teşekkür ederim kardeşim verdiğin cevaplar için..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeycen2610
Sanırım bende bir ön takım ve lastik kontrolü yaptıracağım...Herkese çok teşekkürler...
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Abs ışığı yanıyorsa bilgisayara bağlatip sorunun yerini tespit ettirebilirsin.Bu şekilde muayenelerde sorun oluyor sanırım.
|
|
![]() |
|
okanata1973 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okanata1973
1.si vitesle ilgili olabilr 2.si serviste yaptırılır 3.sü ise zamanla alışılır 2015 model clio da aynı 206 da
|
|
NE GEREK VARKİ İMZAYA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |