![]() |
|
jant tamiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2016 Saat 19:28 |
||
kaldırıma vurma sonrası jant ve lastik aşağıdaki halde. lastiği değiştireceğim ama jantta ki ufak yamuğun tamir edilmesi lazım mı ? tamiri kaç tl ye çıkar?tamir sağlıklı olur mu? diğer lastikler michelin 4 mevsim lastik yine 4 mevsim lastik mi almam lazım ?
![]() ![]() Düzenleyen x571 - 13 Mayıs 2016 Saat 19:31 |
|||
![]() |
|||
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jant düzeltmesine ortalama 30 tl civarıdır. lastiktede diger lastiklerinde aynı durumdaysa yani diş derinligi pek görünmüyor ama eski lastik sanırım yıl olarak çatlamalar ve yıpranmalar baya olmus durumun varsa 4 lastik değiştir yoksa diğer lastiklerinde belli belirsiz yerde keskin bir taş bile yarabilir.
|
|||
![]() |
|||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
evet lastikler eski ama diş derinliği sıkıntılı değil. öndeki lastiklerin biri eski biri yeni olsa sıkıntı yaratır mı? yada lastik deseni farklı olsa sıkıntı olur mu?mesela biri 4 mevsim biri yaz lastiği olsa sıkıntı oluyor mu?
|
|||
![]() |
|||
||
forumda lastik sorunu yaşayan tek benim herhalde :)
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
JANTI TAMİRE GEREK YOK YENİ AL KAFAN RAHAT OLSUN KAÇ PARALIK MALZEME Kİ
LASTİKTE 4 AYNI DESEN OLMASI LAZIM VİZEDE SIKINTI YARATIR ...
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
||
Yedek lastik ve jant nasıl durumda |
|||
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|||
![]() |
|||
||
dostum onu bunu küçümseme .çelik alırsan 250 tl , sac alırsan 80 tl den başlıyor. sana çok az geliyorsa vereyim iban numaramı havale et ,alalım. Düzenleyen x571 - 14 Mayıs 2016 Saat 23:26 |
|||
![]() |
|||
||
onlar kusursuz. ilk defa kullanılıyorlar. |
|||
![]() |
|||
Göktuğ306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Göktuğ306
||
Geçen gün aynısı başıma geldi 40 TL'ye çıkma aldım herhangi bir jantçıda kolaylıkla bulunuyor. Yaptırmanıza değmez.
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
BEN ZAMANINDA ÇOK JANT LASTİK HEDİYE ETTİM HA ARABANA 80 TL TENEKE JANT ALAMIYORSAN O AYRI ... BİZ KAFAMIZ RAHAT OLSUN DİYE GEREK OLMADIĞI HALDE YAĞ FİLTRE BAKIMINA 1000 TL VERİYOZ ..
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
||
Geçmiş olsun jantta birşey yok,düzelttir kullan.Çıkmacıda bulunan jantların çoğu da daha önce yamulup düzeltilen jantlar olabilir.Lastik arkalar ve önler farklı olsa da karşılıklı olanların izlerinin aynı olması gerekli .Yani iki tane lastik seni idare eder.Ben 200 tl ye barum almıştım iki tane gayet memnunum.
|
|||
![]() |
|||
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
||
Ben olsam bu durumda jantı düzelttiririm, üzerine 50 tl ye çıkma lastik alır bunu yedek lastik olarak kullanırdım. Nede olsa lastik patlayınca gidip hemen yatırıyoruz.
|
|||
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|||
![]() |
|||
||
sağolun.şöyle yapacağım. jantı sorunsuz düzeltiyorlarmış.sadece o uç kısmı yamulmuş. 7-8 yıldır hiç kullanılmayan michelin yedek lastiği taktım onu kullanıyorum. kışa falan da ön lastikleri yenileceğim sanırım. falken yada nokian alacağım. testlere baktım,ıslak zeminde fren mesafesi bu lastiklerde A sınıfı. diğer bilindik lastikler genelde B sınıfı , Petlas,matador,duro,syron gibi markalar ise C fren sınıfındalar. onları da tercih etmeyi düşünmüyorum. |
|||
![]() |
|||
||
sağolasın,kaç senedir hiç kullanılmayan yedek michelin i çıkardım.ilk defa kullanmak nasip oldu.şimdilik onunla takılıyorum :) izleri aynı. lastik için yukarı mesajdaki markaları tercih edeceğim. fren testlerinde başarılılar. alınabilir gibi duruyorlar. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |