![]() |
|
sağ ön tekerden gelen tok ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2016 Saat 16:20 |
Arkadaşlar hepinize iyi günler.
Kış lastiğini değiştirdikten sonra sağ ön tekerden "tok" bir ses geliyor. Sanki amortisör yerinden cıkmış gibi bir ses. Bazen çukura düşünce geliyor. Bazen dururken direksiyonu çevirirken geliyor. En belirgini ise 1. viteste gaza yüklendikten sonra ani olarak ayağımı pedaldan çekince sanki motor kulağı eskimiş gibi ordan "tok" diye bir ses geliyor.Sankş orda bir şey yerinden kurtulmuşta sağa sola çarpıyor gibi. Sizce problem nedir arkadaşlar ?
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsunn.. Aynı problem bendede var kardeşim ah bi bulsam
![]() Önceki araçlarımda aks kafasından gelen oldu değiştirttim düzeldi.
Bir diğer aracımdada benzer sesi duymaya başladım aks dediler değişti ama düzelmedi podye(Tekerlek rulmanı) değişti düzeldi. Bilgin olsun şuankini bende araştırmadayım bakalım nerden geliyo çat çut sesi ![]() |
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
amortisör takozu böyle bir ses neden olur mu ?
araç durur halde iken direksiyonu çevirince cır cır diye bir ses geliyor ek olarak. Düzenleyen vpro - 15 Mayıs 2016 Saat 10:22 |
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
Dadas-25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2016 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
sag tabla degisecek kardesim ben degistirdim 60 tl parca 30.lira usta iscilik verdim duzeldi.direksiyonu cevirirken ses geliyordu bendede
|
|
![]() |
|
sürerken ses geliyormuydu çukurlarda
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
Dadas-25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2016 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
eger aracin durur halde direksiyonu cevirdiginde can sıkıcı bir cızırtı duyuyorsan tabla olma ihtimali cok yüksek ayrıca direksiyon hidrolik yagınada bi göz at.bence tablayı degistirip bi dene %99 ihtimalle sorunun düzelecektir.
Düzenleyen Dadas-25 - 15 Mayıs 2016 Saat 21:57 |
|
![]() |
|
teker tarafına bakması lazım o zaman ustanın oradan bi yerden geliyor cukura düşünce lokurtuda var
|
|
Ele-Elo
|
|
![]() |
|
müsait bir zamanında tablaya baktır derim ben aynısı benim başıma geldi 90 liraya kurtardık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |