![]() |
|
Amerikan park ve muayne |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
huseyin.celebi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyin.celebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2016 Saat 09:42 |
Selam arkadaşlar,
2000 model 106 quiksilver sahibiyim ,geçen nisan ayının 22 sinde muaynem bitti ve bende elektirikçime güvenerekten amerikan parkı söktürmeden muayneye gittim amerikan park muayneden geçer abi sökmeye gerek yok dedi. ve muayneden kaldım ayrıca orjinal olan sis farlarımın uzunlarla birlikte yanmasıda hafif kusur olarak geçti yani muayneye gidecek olan varsa mutlaka amerikan parkı iptal ettirip gitsin enazından benim gibi 2 kere benzin yakmamış olursunuz:) edit:yazmayı unutmuşum benim yan sinyallerde bağlı sinyal verince ön sinyaller canlı yanıyor, yan sinyaller sönüyor uyumsuz yandığı için bırakmışlar öyle dediler bana bunuda dip not olarak söyleyeyim Düzenleyen huseyin.celebi - 13 Mayıs 2016 Saat 10:23 |
|
![]() |
|
esstel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 sene önce amerikan parkla muayeneden geçmiştim..bir sorun olmamıştı...temmuzda muayeneye girecem ; gitmeden soracam...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
geçmiş olsun. bu ara çok bırakıyorlar bende salıncakta bosluk vardı ondan kaldım yine siteden bir arkadas fren diskleri egri diye bıraktılar cok sıkıntı cıkarıyorlar
|
|
![]() |
|
huseyin.celebi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyin.celebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler , ben ordayken birisini lastik ebadı orjinal olandan kalın diye bırakmışlar birde yazmayı unutmuşum benim yan sinyallerde bağlı sinyal verince ön sinyaller canlı yanıyor, yan sinyaller sönüyor uyumsuz yandığı için bırakmışlar öyle dediler bana bunuda dip not olarak söyleyeyim
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Tüv muayene istasyonlarında hiç bir şekilde standart uygulama yok. Bakan kişilerin bir çoğu da otomotiv sektöründen gelme ya da işin ehli eğitim almış değiller. Başlarında teknik bir iki personel ve bir mühendis ile araçlarımızın trafiğe uygun olup olmadığını söylüyorlar. Oysa ki her gün trafikte binlerce araç görüyoruz kusurlu olup asla trafiğe çıkmaması gereken, işimiz biraz şans'a kalıyor arkadaşlar. Kimisi amerikan parktan sorunsuz geçerken, kimisi tek bir ampül yanmıyor diyerekten bırakılabiliyor. Sıfır araçların bile götürsen far hüzmesi yönü hatalı diye kusuru çıkar, kusursuz araç çıkartmıyorlar sığır herifler..
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |