![]() |
|
Cam Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrahulutas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahulutas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2016 Saat 09:24 |
Merhaba,
307'im var ön cam öndeki araçtan gelen taş ile çatladı, çizdim ama kocaman bir yıldız gibi önümde duruyor. Cam seçerken neye dikkat etmeli bilen var mı ? 950Tl+ işçilik servis fiyat verdi, bir kaç yere sordum genelde 400-500 civarı bi tanıdık aracılığı ile bir yerden fiyat aldım, 340 lastikleri takımı her şey dahil hallederiz dedi. Bu kadar fark neden acaba ? Sensörsüz cam kararan modeller var mış düz varmış takılınca ev camı gibi olur mu bi çözemedim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yan sanayi camlarda atermik cam olayı olmuyor bir çoğunda bunun teyidini alıp öyle yaptırın camın atermik olmasına dikkat edin yeterli. sizin araçta yağmur-far sensörü varmı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
emrahulutas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahulutas
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sensör yok Atermik olduğunu nasıl anlayacağım ki fark nedir normal cam ile, yeni normal camı evet atermik bu diyebilirler mi ?
Saşe no ile sorguladığımda Ön cam "Akustik olmayan ön cam" diyor o ne demekse Düzenleyen emrahulutas - 10 Mayıs 2016 Saat 10:18 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Tamamen takıntı işi bence bana kalırsa yerli camda aynı vazifeyi görüyor benim aracımdada ön cam yerli. doraglass marka cam taktırırsanız orjinale en yakın olanı tercih etmiş olursunuz. oto cam sektöründeki en büyük yerli üretici firmadır tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Benim camı Nisan ayının sonunda değiştirdim, olimpia bir kaç arkadaş tavsiye etmişti. Tabi pişman oldum şu an değiştirecek olsam bulabilirsem çıkma, bulamazsam kesinlikle serviste orijinal taktırırdım. Taktırırken aynı renk olsun demiştim ama renk sanki eskisinden farklı ve dıştan bakınca eskisi gibi bombeli durmuyor daha düz. Hiç içime sinmiyor, zamanla nasıl alışırım bilmiyorum.
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
benim arabanın ön camında çizikler var kaskodan hasarsızlıkdan değiştirmek istiyorum olimpia cam dediler ama ne bilim emin olamadım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz aracım 307 sensör falanda yok
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
dağdelen34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dağdelen34
Doraglass taktırdım tavsiye ederim orjinalle arasındaki fark , biri filmli biri filmsiz
|
|
VALLAHİ ZAFER İSLAM'INDIR
|
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
orjinali filmli olan dimi
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
dağdelen34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dağdelen34
Aynen orjinalinde ince bir film var güneşin zararlı ışınlarını araç içine geçirmiyor , hgs yi ortaya koyduğumuzda okunamamasıda yine bu filmden tabi yararlı ama , olmasada öldürmez
![]() |
|
VALLAHİ ZAFER İSLAM'INDIR
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrahulutas
DORAGLASS taktırdım eskisinden iyi oldu tavsiye ederim |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
sistem değişmediyse kaskolar senede bir cam değiştirme hakkı veriyor aklınızda bulunsun
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
malesef hocam çoğu kasko yan sanayi ücretsiz ama orjinal de yüzde 25 ini sen ödüyosun.
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |