![]() |
|
FREN BALATASI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2016 Saat 03:34 |
Balatalarımdan inceden ses gelmeye başladı son günlerde. Hemen internet üzerinden parça arayışına girdim. Orjinal ön arka Balatası 150 liraya yakın bir Meblaya geliyor. Bakmaya devam ettiğimde seramikli Brembo disk+Balata takım buldum ve 175 lira. Sırf Balata değişeceğime 25 lira daha verir Disk'leri de değişirim hem de Brembo olur diye düşünüyorum. Ama bilemedim. Orjinal olan disk ve Balata seti de 245 lira. Brembo gözümde büyüttüğüm kadar kaliteli değil mi ? Ürün çakma mı ? Yoksa fiyatlar uygun mudur ? Orjinal set olduğu için mi 245 gibi bir fiyat vardır? Tüm bu sorular biraz yoğun oldu ama bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Baktığım Brembo nun linkini de veriyorum: Brembo Seramikli disk+Balata takım |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yan sanayi balataların hepsi aşağı yukaru ötme yapar. orjinal pahalı bence disklerde aşırı incelme yoksa torna yaptırıp seramik balata alın yeterli bence. arkalar zaten kampana hocam bildiğim kadarıyla disk deil.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende brembo disk orjinal balata aldım taktık
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Aynen hocam arkalar kampana. Zaten baktığım sette 206 ya uygun şekilde idi ön disk Balat'a ve arka Balata şeklinde. Disk'lerde bir sıkıntı yok frenlerim fena değil. Ama değişsem zımba gibi olur. Sadece orjinal Balata alıp da 150 vermişken, 175 lira olan Brembo komple set alayım gibi düşünmüştüm. Seramikli Balata iş görür o Zaman. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Nasıl memnun musunuz ? Hissedilir bir tarafı var mı olumlu veya olumsuz ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |