![]() |
|
bu modelde abs ve klima varmı acaba ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
sahin3459 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2016 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin3459
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2016 Saat 20:55 |
|
iyi akşamlar arkadaşlar herkese. bu arabada acaba abs ve klima varmıdır ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2005-model-orjinal-xline-112.000-kmde-206-296376658/detay Düzenleyen sahin3459 - 08 Mayıs 2016 Saat 21:32 |
||
![]() |
||
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhaba,hangi araba olduğu görünmüyor yalnız.Resim falan yüklediysen çıkmamış.Aracın modelini,versiyonunu ve model yılını yazarsan yardımcı olunur.
|
||
![]() |
||
sahin3459 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2016 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin3459
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kusura bakmayın ya ilanın linkini atmayı unutmuşum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2005-model-orjinal-xline-112.000-kmde-206-296376658/detay
|
||
![]() |
||
Cmon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: VAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
Klima Abs mevcut. Özellikle alt takımlarına dikkat edin kontrol ettirmeyi unutmayın .
|
||
![]() |
||
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
|
Var ama ilandaki aracı düşünüyorsanız fiyatı çok yüksek geldi bana.Şahsen o kadar parayı o arabaya vermezdim.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
ABS opsiyonel ama klima mevcut. Aracin sase numarsinin son8 hanesini alabilirsneiz kontrol edebilirsiniz
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin3459
|
hocam bu nasıl sizce https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-satilik-pevgoto-1.4xlne-5p-boya-yok-kaza-yok-orjinal-297647778/detay
|
||
![]() |
||
Vefa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2016 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
|
Araç güzel kardeşim haliyle fiyatında güzel yazdığı gibi orjinalse değerlendirilir.
|
||
![]() |
||
|
Dostum sadece şahsi görüşüm yanlış anlama.Tabiki senin ne düşündüğün önemli,beğendiğin sürece sorun yok.İkinci araçta lpg yok.Ayrıca döşemelere dikkatli bakarsan ne kadar yıpranmış olduğunu görebilirsin.Yani bu aracın 136 bin km'de olma ihtimali yok.İlk aracın rengi çok kötü.Uzun süre kullanılacaksa düşünülebilir ama ilerde satabilirim diyorsan çok zarar ettireceğini düşünüyorum.Tutulan bir renk değil.Tamamen iyi niyetimle yorum yapıyorum.Umarım istediğin,beğendiğin araca kısa sürede kavuşursun,hayırlı günler.
|
||
![]() |
||
|
İkinci araç hdi'mış pardon.
|
||
![]() |
||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
o fiyata 307 al 2005 ve ustu
|
||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
||
![]() |
||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
|
piyasa çok uçtu hocam. o fiyatlara temiz 307 çok zor artık. |
||
![]() |
||
|
Hocam 25 bin tl'nin altı fiyata sadece sahibinden'de bin tane 307 var.Fiyatlar çok yüksek ama piyasada bugünlerde bir o kadar durgun.Valla ben iki aydır satamadım ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |