![]() |
|
206 CC Tam/Yarı Otomatik Mevzusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aerdurur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2016 Saat 21:21 |
Cümleten S.a. Peugeot 206 cc lerde Tam Otomatik Yazan da var Yarım Otomatik (Triptonik) Yazanda Var Bu Konu Hakkında bir Bilgi Alabilirmiyim ? 2004 Model Benzinli Bir araç Hem Yarı Otomatik Hem Tam Otomatik Olarak mı Üretilmiş ? Yoksa Tam Otomatik Olanlar Kendisi Şanzıman mı Attırmış .
Son Olarak Tam Otomatik mi Yarı Otomatik mi ? Neden ? Azıcık Sohbet Muhabbet Edek Şu 206 Cc Konusunu Bir Netleştirelim Almaya Niyetlendik Bi Alamadık bi Kararsız Kaldık :) KONU NUN BENZERİ VEYA AYNISI VAR İSE ŞİMDİDEN AFFOLA BAYA GEZDİM BU KONUYA DEĞİNEN BİRİSİNİ GÖREMEDİM O YÜZDEN MOD. ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN SİMDİDEN :)
![]() |
|
Peugeot Yaşam Biçimidir :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yarı otomatik diye biliyorum bende 106 306 gibi eski araçlarda tam otomatik var
|
|
![]() |
|
Aerdurur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2015 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Bende yarı otomatik diye biliyorum ama ilanlarinda inatla TAM OTOMATİK DİR yarım degildir yazanlar var o garibime gitti
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
206 cc güzel seçim, yaz geldi şimdi cabrio zamanı
![]() otomatik vites hakkında bilgim yok, manuel cc hakkında sorun olursa çekinme dostum. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Eyvallah tesekkur ederim yorumların için insaallah bir sorum olursa bu başlıktan paylaşacağım tesekkurler :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |