![]() |
|
renk değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yj 9542 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2008 Konum: yj 9542 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2008 Saat 00:25 |
arkadaşlar sizlerle paylaşmak istiorum arabamın rengi şu an ındigo mavisi ve ben bu rengi değiştirmek istiyorum kafamda iki renk var sizde bana yardımcı olursanız sevinirim aklımdaki renkler BEYAZ veya SARI hangisi güzel sizce....???
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BEYAZ düşünmene bile gerek yok alırken satarken sıkıntısız bir araç rengi...
|
|
![]() |
|
konu peugeot duar kagıtlarından alınıp aracınız hakkında tum sorular bolumune tasınmıstır bılgınıze..
beyaz tercıh ederım ben |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
sarı + sunroof :)
|
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
bi de taksimetre koydumu tamam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Beyaz ama Audi TT beyazı :)
|
|
![]() |
|
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
beyaz
|
|
![]() |
|
kırık bir beyaz çok hoş olur
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Ben aracını yakından tanıyor ve biliyorum...Senin araca sarı bomba olur kardeşim..
Senin arabanda aynı zmanda ön arka logo iptali var..98 modeldi..Bizim burdaki galeride baya bir zaman satılıktı..Herhalde sonra sen aldın.. Düzenleyen sinan-s - 25 Aralık 2008 Saat 11:38 |
|
![]() |
|
kemik rengi
|
|
![]() |
|
iLLeGaL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
sarı derim ben
|
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Beyaz Yap Beyaz :)
|
|
![]() |
|
kemık kırı beyazı
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
NAsıl yasin sarıdan memnunmusun..Beyaz deyince sorayim dedim..
|
|
![]() |
|
y@sin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Ben Sarıdan memnunum Sıkıntı yok :)
|
|
![]() |
|
İyi yaw..süper renk.Çok bakan vardır arabaya..Bu arada arabanın yeni resimlerini koy yasincim..Son halinden..Gözümüz gönlümüz açılsın
|
|
![]() |
|
Koyucam da Acele Etmiyorum Bi ocak sayısına Çıksın dergide resimler için zamanımız var daha Dönüşüm güzel olucak Abi :)
|
|
![]() |
|
Tamam oldu.İstediğin zamn koy..
|
|
![]() |
|
sem317 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Site Çilingiri Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2008 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Beyaz yap ama boya sedefli olsun
|
|
Çilingirci
|
|
![]() |
|
bencede beyaz tavsiye ederim ama sedef aracı bazen kötü gösteriyor
bence süt beyaz olmalı 106 ya çok yakışıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |