![]() |
|
Ön cam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gilan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2016 Saat 11:47 |
Arkadaşlar hayırlı sabahlar benim için pekte hayırlı olmadı sabah aracıma binerken ön camda dirsek boyunca çatlak gördüm baktığımda herhangi bir vuruntu vs hiçbirşey yok nasıl oldu bilmiyorum camlar atermit diye okudum bilgisi olan arkadaş varmı
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hocam bir yerden darbe almadan çatlaması garip benim düşüncem küçük bir çatlak vardır darbe alınca çatlamış olabilir. atermit cam zararlı güneş ışınlarını süzerek minimize ediyor o camın özelliği eğer yağmur ve far sensörü varsa fiyatları biraz pahalı oluyor. şuan peugeotmarkette bile 750 tl sensörlü olan yoksa eger fiyat biraz daha ucuz oluyor. yan sanayi ürünler 300-400 gibi rakamlara bulabilirsiniz.
Düzenleyen sonerkyl - 28 Nisan 2016 Saat 12:37 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
akk0212 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
geçen benim arabanında camı içten çatladı, baktım çıt çıt ses geliyor, meğersem cam çatlıyormuş
|
|
307 1.6 hdi
|
|
![]() |
|
Gilan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Sensörler mevcut şimdilik kalsın çizdiricez artık eve geldim hiçbirşey yoktu ona takıldı kafam baktım darbe olsa en azından belli eder kendini nazar çıktı diyelim
|
|
![]() |
|
ARDADOGAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ARDADOGAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arabana kasko yap sonra 3-5 ay sonra hasarsızlıkdan yararlanarak ön camı değiştir.
|
|
SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİCEKSİN
|
|
![]() |
|
o problemi çözdüm arkadaşlar çizdirip üstüne siyah folyo yaptırdım resim yükleyemi beceremedim paylaşmak isterdim
|
|
![]() |
|
valla kardeşim onuda denedim kasko ücretine 2000 tl istediler baya kassacak bir durum olduğundan vazgeçtim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |