![]() |
|
206'nın vites kolu sallantısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brkhkn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2016 Saat 14:38 |
arkadaşlar benim 206 da özellikle 3 ve 4. viteslerde gidince vites kolu epey bir sallanıyor. Bu normal mi değil mi bilmiyorum. Acaba sizlerde de oluyor mu? Ustaya sordum; fransız arabaları 3 kollu vites kolu olduğundan böyledir dedi. ama hiç inandırıcı gelmedi bana. Sizin 206 larda da böyle oluyor mu?
|
|
.brkhkn.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sallanırda çok aşırı derecede sallanmaz 3 cubugu oldugu dogru en cok sallanan seride 106lar
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Benim 206 da hafif titreme var ama sallantı yok.Aşırı sallanmıyorsa hiç kurcalatma bence
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Aynı sorun benim araçtada vardı bir zamanlar aksları yaptırınca tamamen düzeldi.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
fatihc88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
S.a beyler benim 206 xdesing var bu km göstergesi aracı kapattiginda hala yanıyor ve sönmüyor rakamlar orda bu akuyu yer mi nasıl kapatabilirim o km göstergesini
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Sizin sorununuzun bu konuyla alakası yok biraz hocam. Hiç mi sönmüyor ? Normal de 1 dakika için de sönmesi lazım kapıları kitledikten sonra.
|
|
![]() |
|
fatihc88 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Kanka yanlis yere yazmışim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |