![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 Açılır Tavan Sorunu Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
megaboz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2015 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2016 Saat 13:15 |
Arkadaşlar merhaba, 2002 model 1.6 206 CC aldım. Ancak araç ile ilgili klasik 1 2 sorum olacak.
1.si açılır tavan ile ilgili: Açılır tavan şu an için çalışmıyor, yani tam olarak şöyle izah edeyim. Camları açıp, mandalları gevşetip, bagaj perdesini ayarlayıp bagaj açma tuşuna basınca kesik olarak "bip biip biip bip" diye ses geliyor ancak mekanizma harekete geçmiyor. Ancak motorun çalışma sesi duyulabiliyor. Ama yine de tavan açılmıyor. Bunun için ayrıca bagajın sağ sol köşelerinde küçük menteşe gibi bir aparat (beyaz renkte) gözüme çarptı bunlarla ilgisi olabilir mi? Yada farklı bir yol deneme durumum nedir? 2.si ise bu sefer ses ile ilgili. Araç ile hareket etmeye başlayınca bu seferde 5 KM hızı geçince hiç kesilmeden aralıksız "biiiiip" şeklinde ses geliyor. Sanki araç hareket halindeyken bagajı açıyormuş gibi algılıyor sistem galiba. Bu durumda da direksiyonun altından bir yerden geliyor bu ses. Acaba şimdilik direksiyonun altındaki sigorta kutusundan bu sesin sigortası var ise sigortasını söksem, sesi kessem herhangi bir sorun olur mu? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler, en yakında zamanda resimlerde gelecektir. ![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 gün önce özelden bu konu hakkında bana sorular sormustun kardesim, istanbula gelicem aksam dedin, sana bu isin ustasının telefonunu verdim. bana hic geri donmedin. aramadın mı ustayı?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
megaboz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2015 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Abi çok konuştuk seninle ama, geçen hafta ki ziyaret planım iptal oldu. Onun için geri dönemedim, bu hafta sonu var ziyaret planım ama inşallah bu hafta sonu irtibat kuracağım. Özelden çok yazıpta rahatsızlık olmasın diye konu açmak idtedim. Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
kardesim hic sorun degil, yeterki sıkıntın cozulsun. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim abicim, eksik olma.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |