![]() |
|
2015-16 Model 308 Hakkında Düşüncelerini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Poyraz61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2016 Saat 21:23 |
Herkese selamlar.
Bu yeni kasa 308 leri kullanan yada şuan sahip olan var mı arkadaşlar. + ları - leri neler acaba. Arabayı görüyorum çok hoşuma gidiyor ön ve arkayı farlar dahil olmakla birlikte Mercedes'in A serisine çok benzetmişler ve benim çok hoşuma gitti araç. Siz ne düşünüyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 haftadir sifir orta sinif hb araclara bakiyoruz.
Astra K C4 308 Leon Golf A3 A180 Dizel otomatik ve camtavan&sunroof olarak bakiyoruz. Acikcasi 308in dis ihtisami harika. Allure+premiumpack olunca arac dolulukta sinifinin en onunde. Bir kac defa test ettim. Yeni 120lik bluehdi motor ve eat6 cok iyi gaz tepkileri degisimler gercekten cok guzel. Yakit ortalamasi kullanicilardan gordugum kadari ile 4.5 5.6 arasi araclar daha yeni o yuzden yuksek tuketim su an icin normal geliyor. Belli de olmaz. Ama surus dinamiginin eski kasa ile alakasi yok. Ben pejonun yeni ic dizaynini begenmiyorum. 208i sevmedim 308de aynisi. Hatta 208 ve 301 e cok benziyor ic aksam. Allure ve aktiv pakette klima kullanimi cok zor. Hersey ekrandan kontrol. Tuslardan arindirmak adina kullaniciyi zora sokmuslar. Kucuk direksiyin bana estetik gelmedi . ters calisan devir gostergesi ayri bir muamma. Yol sesini cok veriyor motor eski kasaya nazaran daha sesli gibi geldi ya da ic tarafa aktariyor sesi. 2500den sonra araba traktor motoruna geciyor gibi geliyir ses. Arka koltuklar tam bir fiyasko ilk kasa punto gordunuz mu bilmiyorum ama arka koltuk altlari minderdi bu da ona benzemis. Benim icin onemli olan ic kisim cunku benim kullanim alanim onemli disardan ilgi ve dikkat cekmesi umrumda degil. Bu yuzden 308i secenekler arasindan cikardik. Tabi bunlar benim gorusum beklentiler farkli olacaktir. Astra K nin yakit tuketimi beni korkutuyor. Pejo kadar az yakacagini dusunmuyorum. Ama ic dizayn konusunda cok basarili olmus. j de ki tus kalabaligi arindirilip sadece klima ve yol kontrolu icin gerek tuslar kalmis. Gerisi ekrandan kontrol. Leon astra karsilasmasinda donanimi kisitli olan leon fiyat uygun ama ic dizayni yine o segmente yakismadi gibi geldi bana. Dis albenisi harika cok spor ve dinamik bir yapisi var ama ayni seyi ice yansitamamislar. Aracin ici sanki ralliye hazirlanmis gibi guncel bir dizayn yok. Ekran kucuk govdeye sabit trim kalitesi alt seviye v.s. A3 golf de secenek yok olanda fiyat cok yuksek a3 almak yerine direk a180e yonlendik. A180 cok basarili bir arac. Sportif mersedes cizgileri hb modelle tavan yapmis amg paket olmasa bile aracin yapisi cok guzel. A3e gore daha dolu bir modeli daha uygun fiyatli. Tek sorun astra ile arasindaki 30bintl lik fark. Tabi birde reno blogu tasiyan 1.5 dizel motor. 1.5 motor 109 beygir uretiyor diger yanda astra 1.6 136hp (otomatikte 136 beygiri tam yansitmiyor) a3 1.6 110hp govde gosterisi yapiyor ama 1.5lerin ekonomi guc grafigibde ortada. Yarin astra ve a180 icin detayli bir karsilastirma mumkunse a180 icin test yapacagiz bakalim hayirlisi. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |