![]() |
|
206 Far tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tsufrankwoli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2016 Saat 19:03 |
|
Merhaba arkadaşlar
https://www.youtube.com/watch?v=XdHd1HH59S8 bu farı almayı düşünüyorum yabncı internet sitelerinde var çok güzel duruyor Türkiye hiç görmedin dezavantajları neler olabilir. https://www.youtube.com/watch?v=638qYBiM0jo Bunu bulamadım ama sizce hangisi daha güzel
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu farları getirmek gümrük vergisi felan derken baya bir pahalıya mal olur hemde garanti olmayacağı için çıkacak problemler yada farklı bir ürün gelmesi gibi durumlar mevcut en güzeli gözünüzle görmek ve garantili bir ürün bakmanızı tavsiye ederim. bu arada ikin videodaki ürün karşıdan gelen araç sürücüleri gözlerinde geçici körlük yapar
![]() |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
tsufrankwoli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Anladım hocam teşekkür ederim. Türkiye 206 lar için angel far dışında model var mı çok daha yeniyim o yüzden soruyorum. Neden bilmiyorum ama angellere içim ısınmadı bir türlü.
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
tabikide var mesala sadece kısalar mercekli uzunlar normal ve krom zemin engellerin genelde hep siyah zemin olur yurt dışında daha ucuza temin edilebilir tanıdık varsa.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Göz önünde olan 3-5 model var okadarda çok sayılmaz ama diğer farklı araçları düşünürsek yinede yeterli sayılır.Benide orjinalin dışında angelden başkası sarmıyor nedense tuhaf geliyor.Far aracın önüne geçmemeli düşüncesindeyim mesela o ledli ve neonlular falan sanki aracın önüne geçiyormuş gibi.Bunun dışında ilk videodakini ve angellerden burdada bulmak mümkün diğeri büyük ihtimalle el yapımı olarakta oynanmış bir far.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |