![]() |
|
Pil çıkarınca kontak kitlenmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2016 Saat 10:14 |
dün aracı servise götürdüm. sağ kapı kilidinde sorun vardı. çalışan anahtarın içindeki pili çıkarmış,çıkarınca o anahtar bir daha kontak açmıyormuş.yeni bir kod yüklediler falan. bu doğru mu? kumanda pili bittiğinde bununla mı uğraşacağım ?
|
|
![]() |
|
akundakci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2016 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akundakci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle şey olsa her ay servisin yolunu tutardım
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok hocam alakası yok sorun kabın içindeki elktronik devrede büyük ihtimal devre kartında kısa devre yada oksitlenme gibi bir olay olabilir. pili çıkarıp takında immo kodunu resetliyor olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracta bi ara engine immobilezer fault yaziyodu pili degistirdim 5 tl ye hic bi sorun olmadi
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
allah alaah. dediğim gibi servise kapı kilidi için verdik, adam pilini çıkarınca kodu resetliyor bunlar dedi, 4kişi 1 saat uğraşıp anahtara yeni kod yükledi,şimdi yedek anahtarım da arabayı çalıştırmıyor ? ne yapmamı önerirsiniz ? 500 tl ye yeni anahtar önerdiler fahiş bulduğum için istemedim. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hiç duymadım öyle birşey şimdiye kadar. 500 tl çok fiyat vermişler dışarda daha ucuza halledersiniz. yedek anahtarı yeniden kodlarlar büyük ihtimal maliyet 100-150 tl arası tutar belki daha ucuz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ona da mı para alacaklar, onların hatası sonuçta ben bir şey yapmadım ki. bu kadar insan pil değiştirmiş bir şey olmamış.dışarıda kim halleder bu işleri ? elektirikçiler mi ? arabaya alarm taktırsam, onun açma kapamasını kullansam sorun olur mu? sonuçta alarm 50 tl. |
|
![]() |
|
dışarda yaptırırsan oto anahcılar yapıyorlar. yaptırdıkları yer kullandığınız anahtara yeni kod girdikleri için sizdeki yedek anahtar iptal olmuş. onuda görütürün kodlatsınlar. sonuçta onların hatası. alarm taktırırsanız bir problem olmaz geçenlerde babamda yaptırdı focusu için problemsiz kullanıyor. kapıları kitleyip açılıyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
cumartesi parça taktırmaya gideceğim, o zaman yedeği de götürüp kodlatacağım. aracı aldığım amca çok pimpirikli biri,garajda halı seriliydi, aldığı günden bu yana her arızayı ve bakımı servise yaptırmış, makbuzlarını da saklamış.bu yüzden bende öyle yaptırdım orjinalliği bozulmasın istedim ama bundan sonra hayatım boyunca hiç bir servise gitmeyeceğim. yaptıkları hiç hoş değil, anlamıyoruz diye yalan söyleyip enayi yerine koyuyorlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |