![]() |
|
206 Arka Tampon Nasıl Sökebilirim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2016 Saat 21:45 |
Merhaba arkadaşlar aracımın arka tamponunu değiştiriyorum,ön tamponu rahat rahat söktüm forumda ve dışarda bununla ilgili bilgi çok ama arka tamponun nasıl söküldüğünü anlat bir konuya denk gelmedim yardımcı olabilecek varmı acaba.Şimdiden teşekkürler.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hocam gördüğüm kadarıyla bağaj kapagını açınca tamponu tutan iki alyan vida var. birde varsa büyük ihtimal vardır dikkat etmedim çamurluk içlerine bakın oralardada vida olabilir. zatan vidaları sökünce geriye tırnakları kurtarıp sökmek kalır diye düşünüyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle çok sağolun ilginiz için,çamurluk içlerini elimle yokladım pek birşey bulamadım dediğiniz gibi siyah kuşak üstünde görünür vidalar mevcut bakalım bunları söküp bir yoklıcam ne tepki vericek tampon daha sonra duruma göre bakıcam,benim asıl kafamı karıştıran bir arkadaşın stoplar çamurluk davrumbazları susturucu falan sökülcek demesi ya bu tamponun bunlarla uzaktan yakından alakası temas eden bir tarafı yok :) işi bilen insan çok olunca kafalarda karışıyor haliyle.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |