![]() |
|
MOTOR SUYU EKSİLMESI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gngr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Yok Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2016 Saat 17:39 |
Araçda hiç su kalmamış onu farkettim sonra doldurdum baktım hafif hafif eksilme oluyor bu normal mi neyin nesidir anlamış değilm Hararet söz konusu değil acaba kaçakmı var kaçak olsa hep kaybolur diyorum ama hafif bir eksilme söz konusu neyle bağlantılı olabilir bu durum bilgisi olan yardimci olursa sevinirim tsk.
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok tuhaf benim araçta da başladı,Geçen bir arkadaş konu ile ilgili başlık açmıştı bir incele istersen.Triger setini ve devirdaimi değiştirdim ben.Eve gelince kontrol ettim su seviyesi neredeyse minimuma gelmiş.Dün tekrar götürdüm kontrol ettik ama kaçak falan görünmedi.Birkaç gün daha takip et yine eksiltirse tekrar bakalım,devirdaim ise tekrar değiştiririz dediler.Senin de yine devirdaim sorunlu olabilir.Hortumlarda veya radyatörde kılcal çatlaklar olabilir.Kalorifer borularında sızıntı olabilir.Gözle bir muayene ettir kaçağın olduğu bölümlerde kireçlenme renk değişimi gibi belirtiler olabilir.Hortum ve radyatör kaçakları kılcal olunca her zaman değil sadece basınç altında sızıntı yapıyor.Çözümü bulursan yazıver geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Dadas-25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2016 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radyatör olma ihtimali çok yüksek
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |