|
206+ (plus) arka stop lazım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
TugyyStyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2016 Saat 08:21 |
Elinde veya çevresinde satan ikinci el veya sifir fark etmez hatasiz çizik yada kirik olmamak koşulu ile 206+ stop lazım 0539760 6494 whatsapp ile resim yollanirsa sevinirim
|
|
< |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
En yeni model stop olduğu ve görünüş bakımından herkesin tercih ettiği için,çıkmacılar dışında kullanıcılardan bu şekilde bulmanızın zor olduğunu düşünüyorum.Zaten sıfır fiyatıda uygun bence sıfır tercih edin derim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Bende stopları Plus stoplarıyla değişmeyi düşünüyorum. Fakat benim araç ile hb lerin stoplar aynı Mıdır bilemiyorum? Geçen gün hb 206 ile yan yana park ettim. Bi inceledim aynı gibi görünüyor boyutlar ama bilen biri varsa kesin bir cevap daha net olacaktır.
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
CC 206 lara HB 206 nın stopları olmuyor diye biliyorum,sedan içinde durum böyle olabilir.Denemek yada doğrudan yapanı bulmak lazım :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Aynen öyle. Geçen bir parçacı sitesinden bakarken, sedan stop takımının hb takımından 2 kat fiyat farkı olduğunu gördüm. Kim bilir belki aynı ama adı değişik diye :))
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı stoplar sadece doğal olarak sw larınki farklı o kadar
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Gökhan hocam, bu çok iyi haber. Teşekkür ederim
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2.el bulman çok zor sıfır için ise https://www.peugeotturkiye.com/peugeot-206+-stop-takimi-orjinal 250 TL
|
|
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Fiyat fena değilmiş. Bi kaç siteye baktım az önce güzel modeller de var ledli siyah tabanlı falan. Ama 400-500 civarı hep. Bu 250 ye iyiymiş
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mümkün olduğu kadar orjinal üründen şaşmayın
|
|
TugyyStyle
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
|
Gökhan abi çok sagolasin gun icinde ulaşacagizz :)
|
|
< |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |