![]() |
|
206CC Hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatih.ctk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2016 Saat 17:12 |
Merhaba Arkadaşlar;
206cc almaya karar verdim.2.0 motor ve 1.6 motor seçenekleri var hangisinde karar vermeliyim.Avantajları dezavantajları nelerdir.Bilgisi oolan arkadaşlarım abilerim varsa bilgilendirebilirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
FuRiouS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.5 Ay Önce Aldım bende 206 Cabrio 2004 Model 124.000 KM'de
Arac Cok dikkat çekici onu bilmen yeter :) Onun haricinde tavanı sorunsuz ve su almamasına dikkat et. Hayırlı olsun simdiden. Konum bu okumanı tavsiye ederim : http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=41743&title=buda-benim-206-cabriom |
|
![]() |
|
fatih.ctk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah kaza bela vermesin hocam çok tatlı duruyo araba ya . :) Bende şuan leon kullanıyorum ama hayalim cabrio arkadaşımla ortak alıcaz boyaymış falan hiç önemli değil benim için.Araba takırtı tukurtu yapmasın yeter :) 1.6 mı bakmalıyım 2.0 mı ona karar veremdim 2.0 motorlar daha ucuz lpg'liyse aracın kaç para yakıo
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
FuRiouS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.6 Al. Satması daha kolay. Tekirdağ'dan istanbula 40 TL'lik benzinle geldim. Valla Hesap kitap yapmıyorum Atıyorum 30 40 liralık Benzin bayagı geziyorum :) Tıkırtı tavan kapalıyken Ufaktan geliyor ama sorun degil ya Muzik ac olsun bitsin.
Onun haricinde Araba cok dikkat cekiyi emin ol her yerde bakıslar üstünde olacak rahatsız olacaksın. Ben kız arkadasımla bu yuzden cok kavga ettim hatta Araba satılık ilanındaydı 3 gün once Kız arkadasımdan dolayı fakat kıyamadım cektim ilandan Arabaya 2.000 tl'Lik bakım yaptırdım konu iceriginde var yapılanlar araba suan zıpkın :) Boya kaportaya sokup arabayı Telesto Grisine boyatıcam. 17 Jant lastik koyup angel far led stop cakıcam araba cicek :) |
|
![]() |
|
Fırtına61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fırtına61
Bende de 206 xt var bende bi 206 cc almak var kafamda arabamdan memnunum ama üstü komple açık zevkinide almak istiyorum rüyalarıma girmeye başladı bakalım nasipse arabami satarsam 206 cc alacam kesin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
Yaza cabrio ile girmek istiyorum abi :) 206 cc kullanıcı arkadaşlar bilmemiz gerekenleri söylese süper olucak : )
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih.ctk
çiçek değil roket olur :) Bende kırmızı yada mavi düşünüyorum kırmızı cok nadir ama piyasada
|
|
1,6 Seat Leon
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |