![]() |
|
206 CC Tavan açılmıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alp187 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2016 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2016 Saat 04:50 |
206 cc 1.6 sahibiyim, aracı ikinci el aldım, alırken çatının sadece manuel açıldığını biliyordum fakat sizlerinde görüşünü,yardımını almak isterim. Çatıdaki mandalları açtıktan sonra çatının tuşuna basınca bir değişiklik olmuyor ne bir ses,ne bir hareket. Sadece tuşun ışığı yanık duruyor, neyse asıl sorularıma geleyim ;
1- Denemem gereken bir yol var mı? 2- Eğer illa tamir gerekiyorsa,tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
Düzenleyen Alp187 - 10 Nisan 2016 Saat 04:50 |
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bagaj rafinın kapaliligini kontrol et
|
|
![]() |
|
Alp187 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2016 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontrol ettim usta fakat şöyle bir sorun var,çatıyı açmak için gerekli mekanizmayı sökmüşler sanırım. Bagaj paspasının sol köşe altında kopuk kablolar var. ![]() ![]() Düzenleyen Alp187 - 10 Nisan 2016 Saat 22:49 |
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bana yakinsan ben tamir ederim aydinda benim dukkanim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
geçmiş olsun büyük ihtimal önceki sahibi tavanı zorlamış olabilir. hidrolik pompası arızalı olabilir. tavanda sensörler var bunlar kontrol edilmeli murat ustanın dediği kopuk kablolar bağlanıp sistem probleminin neden kaynaklandıgı bulup ona göre davranılmalı. inşallah pompa arızalı deildir. sıfırı çok pahalı ve bir çok 206 cc kullanıcısının başına gelen problemlerden
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
206 cc lerin tavanlar ilgili elektrik arızaları sıkıntısı tamir oluyor
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
geçmiş olsun. istanbulda olsan yardım ederdim. yakından bakmak lazım, fotoyla sorunu anlamak cok zor.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |