![]() |
|
istop etme . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2016 Saat 22:07 |
merhaba arkadaşlar .
2004 206cc otomatik ,aracım .. ; Yaklaşık 1 sene önce , yolda seyir halinde iken istop etti aracım ,trigerım kopmuş ... Anlamadığımdan durduktan sonra marş bastım tabi hiç çalışmadı marş bastımçç neyse yapıldı .. .. 10000 km gittim aşağı yukarı , , 6 ay önce kadarda ,yan sanayi benzn pompası taktırdım şamandıra sorunu yüzünden .Lakin bu akşam seyir halinde iken aracım istop etti yine Marş bastığımda çalışır gibi oluyor ama çalışmıyor .Şimdi tamircinin önünde , yine trigerla ilgili bir problem yoktur , bundan korkuyorum , benzin pompası gibi bir sorundur diye düşünmek istiyorum .. ateşleme sisteminde de bir sorun olabilirmi ?
|
|
![]() |
|
suleyman123 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2016 Konum: maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun abi inş düzelir bence yakıt ponpası anlık tıkanmış olabilir bana da olmustu 1 2 kere yolda giderken kapıo araba kendini depo geriye gelmiştir belkide.
|
|
Peugeot 206 xr 2001
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur.Ateşleme sistemi ile alakalı olabilir.Triger olduğunu sanmıyorum.Kötü yakıttan bile stop etmiş olabilir.
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
çok teşekkürler sabah 9 'da usta ya gitmiş olucam , buradan gereki bilgilermeyi yapıcam .
|
|
![]() |
|
merhaba , kasım ayında taktırdığım yan sanayi benzin pompasının motorunun bağlantısı yerinden oynamış, aslında usta pompayı araçtan söküp , pompayıda parçalara ayırdı ,aküye bağladı ve çalıştığını görünce temizleyip parçaları birleştirdi .Temazsızlık yapmış , 50 tl ye halloldu ..
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
çok teşekkürler ,
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |