![]() |
|
206 hdi 1.4 2006 model hız sabitleyici ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Co1era ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2016 Saat 13:17 |
Merhaba 2006 model 1.4 hdi feline aracim var full paketli olandan sunroof haric daha once bu modellere hiz sabitleyici taktiran oldumu istanbul civarinda bilgisi olan varmi
|
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konuyla forumda alicilik, Ali bey ilgileniyor, www.hizimsabit.com sitesinde ayrıntılı bilgi mevcut
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bilmiyorum sizle telefonda konustuk mu ayni ozellikte arac icin arayan oldu.
2007 oncesi 206larda keisn olur olmaz diyemiyorum. Aracta BSi kodlamasi yapilip denemesi gerekiyor. |
|
![]() |
|
Co1era ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Evet ali bey gorustuk arayan bendim telefonda ama siz ankaradasiniz bana kirklareli de bir arkadas var demistiniz ama telefonunu vermediniz halen:)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Numaranizin sonu 5576 degil mi ? Yanlis numaraya mi attim? |
|
![]() |
|
Turgutreis06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 162 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgutreis06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana da Ali Bey, hem 3 satır ekran ile hız sabitleme taktı. Forumun huzurunda kendisine tekrar teşekkür ediyorum.....
![]() ![]() ![]() |
|
2012 Peugeot 206 + Plus
Urban Move 1.4 HDİ Beyaz Martı |
|
![]() |
|
Evet ama mesaj gelmedi bana ali bey whatsapp tan atarmisiniz rica etsem
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |