Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil yardım arkadaşlar 306
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

acil yardım arkadaşlar 306

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kafkas46 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kafkas46 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: acil yardım arkadaşlar 306
    Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2016 Saat 04:04
merhaba arkadaşlar ben sinan istanbuldayım 306 aldım bugün ve aranıza katıldım... arabada bazı sorunlarım var 
1)ilk çalıştırıp ayağımı gazdan çekince stop ediyor , yokuşta bazen acayip bayılıyor araba sanki arkadan bir şey çekiyor gibi yemiyor 1. viteste bile çekmiyor gibi resmen ama stop edip çalıştırınca bazen gidiyor biraz sonra tekrar oluyor sanayiye gösterdim bobin değişecek dedi 160 t l dedi bilen arkadaşlar yardımcı olursa güvenmiyorum kardeşim sanayicilerin hepsine ne yapayım ?
2) el freni inik olduğu halde ışığı ara sıra tekrar yanıyor sönmüyor
3) hasar tespit için bilgisayara bağladı motor durumu zengin yazdı bide zamansız rastgele ateşleme gibi birşey yazdı    
4) bide sol arka tekerde vikleme gibi bir ses geliyordu usta çıkardı baktı bilyelere filan kampana değişmesi gerekiyor dedi 200 lira dedi yan sanayi kampana ya eğer istersen diski tornaya verir daha büyük bilye dizeriz içine öylede hal olabilir dedi ama anlamıyorum bu işlerden de bana acil yardımcı olsanız ana dolu yakasında bildiğiniz güvendiğiniz usta var mı 306 dan anlayan yada aramızda usta olanlar lütfen yardım bekliyorum bugün sağına soluna zaten havadan masraf ettim daha ses sistemi düşünüyordum hayal oldu şimdilik hepinize teşekkürler şimdiden  
306
Yukarı Dön
akundakci Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı akundakci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2016 Saat 10:06
Bak kardeşim Hilal Oto var şahsuvar yüksel tek başına çalışır usta adamdır hakkı olmayan parayı almaz istersen ara sor istersen göster 0536 682 40 94 Bağlarbaşı mahallesi bağdat caddesi yeni çıkmazı sokak no-1-4/5 maltepe istanbul
Yukarı Dön
kafkas46 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kafkas46 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2016 Saat 11:39
Eyvalla hocam arayacağım bugün
Az öncede başka bir ustadan fikir alayım dedim gösterdim açık hava filtresi var arabada hortumsuz kısa bundan çok hava giriyor motor ondan çekmiyo dedi orjinalini taktır dedi hava filtresinin mantığı hava vermek değilmi zaten hiç kafama yatmadı ne diyorsunuz o konuda
306
Yukarı Dön
kafkas46 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kafkas46 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2016 Saat 23:22
Arkadaşlar benım sorunlar hala devam edıyor baska bır ustada acık hava fıltresı kullanma ondan yapıyordur dedı orjınal hava fıltresıne dön dedı ıkı usta alakasız cevaplar ? Araba bılgısayara baglandı motor durumu zengin ve zamansız rastgele atesleme dedı buna gore bu sorunları yasayan bılen arkadaslar yardımcı olun bir zahmet lütfen napalım bonbin buji vs değişmesi mi gerek başına gelen varmı düzelirmi ?
306
Yukarı Dön
kafkas46 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kafkas46 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2016 Saat 23:25
Birde forumda arkadaşlar fanların sürekli çalışmasından bahsetmişler acaba sürekli çalışma derken araba stop edincdemi sürekli çalışmadan bahsediyorlar ? Benim araba bugün baktım kontağı çevirip kaputu açtığımda ikiside çalışıyordu bu normal mi güneş altındaydı ama etkileyeceğini sanmam hemen çalışması normal mi hararet göstergesi en alt seviyelerdeydi hatta sonra trafikte gezinirken baktığımda 90 üstüydü cevaplarsanız anlayan arkadaşlar sevinirim yoksa fan rolelerimde mi arızalı ;(
306
Yukarı Dön
kafkas46 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kafkas46 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2016 Saat 00:32
Fanlar saglammıs ama arızayı bulamıyorlar servıse gıdecez arkadaslar elektronık bır sorun var galıba stop edıp calıstırınca sorun kalkıyor bobın olsa devamlı olur dedı usta neyse kımsenın yardımcı olacagıda yok saolun arkadaslar
306
Yukarı Dön
xmen Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2016 Saat 00:46
2 numara için şunu diyebilirim, fren yağı azalmış olabilir kontrol ettirin...
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD
2003 renault clio 1.5 DCI
2006 peugeot 307 1.6 HDI
2006 ford fiesta 1.4 TDCI
Yukarı Dön
ssakyel Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ssakyel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2016 Saat 11:28
Oksijen sensörü ve bobin arızalı olabilir hocam.Arıza ışığı yanıyor mu peki?Fren hidroliğin azalmış kontrol ettir.Arka taraftan gelen ses için birkaç ustaya göster.Hemen ilk ustaya yaptırma.Aracın hayırlı olsun bu arada.Bunlar kolay halledilecek küçük sorunlar.
Yukarı Dön
kafkas46 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kafkas46 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2016 Saat 12:30
Saolun hocam evet motor ıkaz lambası yanıyor onunla bırlıkte stop uyarı ısıgı yanıyor elfrenı ıle alakası yok onun el frenını cektıgımde guclu yanıyor ındırınce motor arızası ıle bırlıkte yanan bır uyarı mısalı kısık yanıyor dün lpg enketorlerını degıstırdım arabanın cekısı vs super sıkıntı yok bugun ama ıkaz lambaları hala yanıyor ama benzınde promlem devam edıyormu denemedım henuz
306
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 813 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6172 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1101 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 274 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3582 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49291 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 515 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 334 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 555 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 87 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4379 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1802 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1025 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 765 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1750 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28815 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3720 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26160 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2505 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 238 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English