![]() |
|
206 tesisat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2016 Saat 19:57 |
206 tesisat koydurucam 2 hafta ıcınde bagaja 30 cm lık bas atılcak bıde tup var yer cok az mı kalır ?
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bagaj iptal gibi olur yani
![]() |
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Tüp de varsa bagajınız tamamen biter :) çok az bir kullanım alanı kalır size tavsiyem 20cm takmanızdır o da araç içinde sizi tatmin eder hem de biraz daha fazla kullanım alanınız olur.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bagajda tüp varsa diğer arkadaşlarında dediği gibi,orta kısımda küçük bir boşluktan başka birşey kalmaz,bagaj biter.Tatmin ederse slim bass öneririm.Kabin fazla yer kaplamıcağından size daha fazla alan kalır dediğim tarzda birşey kullanırsanız...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
sımdı set seklınde alıyorum 30 cm lık gelıyor ben bunu verıp 20 cm lıkmı alım tatmın edermı 20 cm lık ? tak sök yapıcam yani olmadı bagajda bası
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Ben bass'ı ses sistemini bağlattıktan 1 hafta sonra taktım. Ses sistemi bağlandığında deneme amaçlı 20cm'lik bass takmıştık dükkanı inletiyordu
![]() |
|
![]() |
|
bass 30 cm lık setle gelıyo olmadı değişirim gelincede verım alamasın 20 cm lık kabinden dıyolar 1200 w 30 cm bas
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ses sisteminde verim alalamak degilde beklentiyi karsilamamak vardir. Zaten ses sisteminden verim almamak nasil oluyir anlamiyorum.
Sizin dinlediginiz muzikler teybiniz teybin cikis ayarlari amfiniz amfinin cikis frekanslari hoparlorler hersey birbiri ile baglantili. Ben opel corsa da bagaj kullandigimiz icin dizel olmasina ragmen vibe slim aktif bass kullandim. Gumbur gumbur degildi. Ama alt frekanslari ayirip guzel veriyordu. O aractan bekledigim sesi aldim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |